Lukas Graham afslører: Sådan mødte jeg min kæreste

Sangeren har kendt sin kæreste siden gymnasietiden, men de blev først kærester for fire år siden

Lukas Graham planlægger at blive gift med sin kæreste. Foto: Per Lange
Lukas Graham planlægger at blive gift med sin kæreste. Foto: Per Lange

Mens Lukas Graham færdes hjemmevant på den røde løber både i Danmark og udlandet, så holder hans kæreste sig helt ude af rampelyset.

Blandt andet derfor er 27-årige Marie 'Rillo' Schwartz blevet kaldt for Grahams hemmelige kæreste.

Men i et interview med sangeren i Politiken blander hun sig og fortæller med egne ord, hvorfor hun ikke står ved Lukas Grahams side, når han bliver badet i fotografernes blitzlys.

 - Jeg er ikke hemmelig. Vi har bare hele tiden været enige om, at jeg ikke har noget med Lukas' erhverv at gøre. For mig er alt det der medieræs ligegyldigt. Jeg gider ikke røde løbere. Jeg er tit til hans optrædener, men så er jeg ude blandt publikum. Jeg er ikke interesseret i at være blogger eller have 50.000 følgere, jeg skal ikke bruge det til noget, siger 'Rillo' Schwartz, der er studerende og nybagt mor til parret første datter.

Lukas Graham er far med stort F, men vil ikke droppe karrieren for sin datters skyld. Tværtimod. Foto: Jonas Olufson Danske kendte Lukas Graham: - Det er et fucking traume at få et barn

Parret mødte hinanden, da de gik i gymnastiet. Han var 18 år og syntes, at hun var lækker.

- Jeg kan huske, at jeg sagde til hende, at jeg ikke ville være hendes ven, men at hun skulle ringe til mig, når hun blev single. Det gjorde hun så næsten hver gang de næste mange år, og jeg havde aldrig rigtig nogen kærester. Men til sidst fik jeg hende, fortæller Graham i interviewet med Politiken.

Først for fire år siden, fik han for alvor scoret 'Rillo', som han nu planlægger at gifte sig med.

I efteråret blev parret forældre til Viola, som kom til verden ved en hjemmefødsel.

DK MusikNYT Lukas Graham: Kæresten fødte på stuegulvet