Lukas Graham skal være far

Den danske verdensstjerne venter en familieforøgelse til september

Se Lukas Graham fortælle om den massive succes med '7 Years'. (Video: AP)

Den danske musiker Lukas Graham vader i gode nyheder.

Alt imens Lukas Graham Forchhammer sammen med sit band har været i færd med at vælte USA og resten af verden med superhittet '7 Years', har han også fået helt andre ting at tænke på.

Han skal nemlig være far. Det fortæller han til Politiken.

- Jeg er simpelthen så glad. Til september kommer der en lille guldklump til verden, og vi glæder os helt utroligt meget, fortæller han over telefonen fra sin tourbus i USA i Redding, Californien til Politiken.

Den lille nye betyder til gengæld også, at Lukas Graham må tage en lille barselsorlov for sin succesfulde karriere. Ifølge den danske stjerne er det uendeligt meget vigtigere med familieforøgelsen.

Sensationel rekord
Foråret har været en stor succes for Lukas Graham Forchhammer på den internationale musikscene. Senest slog han sammen med sit band en sensationel rekord.

Gruppens 'Blue Album' strøg søndag aften direkte ind på 3. pladsen af den amerikanske albumliste Billboard 200. Det er første gang nogensinde, at en dansk artist placerer sig i Top 5 i USA, der er verdens største og mest prestigefyldte plademarked.

Aqua og Volbeat er de eneste danske navne, som tidligere har ligget i Top 10 på Billboard 200.

Ugens 1. plads indtages af Kanye Wests 'The Life of Pablo', der udkom i februar.

'Blue Album' opnåede en score på 59.000, hvoraf 34.000 var rent salg. Wests score var 94.000. Countrysangeren Chris Stapleton er nummer to med 73.000.

Derudover har han optrådt i flere amerikanske talkshows heriblandt Seth Meyers Late Night Show og Conan O'Briens ditto.

Den danske musiker bliver 28 år til september. Han er vokset op på fristaden Christiania.