Lukas Graham støtter Nikita Klæstrup

Hitsangeren Lukas Graham Forchhammer støtter Ekstra Bladets blogger Nikita Klæstrup i kampen for kvinders ret til at bestemme over deres egen krop

Lukas Graham støtter Nikita Klæstrup

Nikita fik også meget opmærksomhed, da hendes forhold med Oliver kom frem (Foto: Henning Hjort)

Emma Holten om nøgenbilleder på nettet: Det er ikke offerets skyld

Mor kæmper for at få fjernet 14-årig datters nøgenbillede: Det er håbløst

Nikita Klæstrup må siges at være kommet særdeles godt fra start i sin spritnye karriere som Ekstra Blads-blogger.

I går blev Nikita præsenteret som blogger i Ekstra Bladets digitale debat-univers Opinionen, og her til morgen var hun aktuel med sit første indlæg, der bar overskriften: 'Vi videregiver en syg voldtægtskultur'.

Indlægget er en opsang til alle de - primært mænd - der har svært ved at respektere kvinders ret til at bestemme over deres egen krop og derfor blandt andet videreformidler nøgenbilleder på nettet mod kvindernes ønske.

Budskabet er blevet kommenteret og delt flittigt på de sociale medier og har blandt andet fanget sangeren Lukas Graham Forchhammers opmærksomhed.

Lukas Graham bakker op om kampen for kvinders rettigheder. (Foto: Per Lange)
Lukas Graham bakker op om kampen for kvinders rettigheder. (Foto: Per Lange)
 

I et tweet skriver han: Vi burde lære vores sønner at de ikke har ret til en kvindes krop! og linker til Nikitas indlæg, hvilket meget vel kan vise sig at have stor betydning i og med at Graham har flere end 78.000 følgere på Twitter.

Bandet, der bærer Lukas Grahams navn, kan for tiden fejre helt enorm international succes. På verdens måske mest prestigefulde hitliste Billboards Hot 100 ligger bandet på en flot 20.-plads med singlen '7 Years'.

Nikita: Så meget tjener jeg på en selfie

Lukas Graham rykker nu også 'Down Under'