Annonce:
Annonce:

Lykke May må dele sin søn med eksen: - Jeg er ved at dø

Modellen blev mor for første gang sidste sommer. Siden er hun gået fra sin søns far og må derfor undvære sit barn i længere perioder

Til januar debuterer Lykke May som skuespiller i Susanne Biers nye film 'En chance til' (Foto: Polfoto)
Til januar debuterer Lykke May som skuespiller i Susanne Biers nye film 'En chance til' (Foto: Polfoto)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I juni 2013 blev Lykke May mor for første gang. Den tidligere danske model boede i New York med filmmand og billedkunstner Julian Schnabel.

Den 63-årige Schnabel friede til danskeren, men noget bryllup blev det aldrig til.

Dansk topmodel er blevet mor

Kort efter deres søn, Shooter Sandhed Schnabel, kom til verden, rejste Lykke May nemlig hjem til Danmark og begyndt at flette fingre med fodboldspilleren Nicki Bille.

Parret er nu officielt sprunget ud som kærester, men bruddet fra den amerikanske kunstner har store følelsesmæssige konsekvenser for Lykke May.

 Lykke May og Nicki Bille er flyttet sammen

Annonce:

I et interview med magasinet Elle fortæller modellen for første gang om bruddet fra filmmanden og den fælles aftale de har lavet om lille Shooter Sandhed. Den går ud på, at Lykke May har sin søn i seks uger, hvorefter Julian Schnabel skifter ble og synger vuggeviser i 14 dage. Selvom Lykke May er helt indforstået med fordelingen, har hun svært ved at undvære sin halvandet år gamle knægt, når han er hos sin far.

- Jeg er ved at dø i de uger, men det er også vigtigt for ham. Og det er jo bare mig. Jeg gør det, fordi det er bedst for min søn. Han skal have både sin mor og sin far, og det er vigtigt. Og det er vi enige om, så derfor har vi aftalt det på den her måde, siger hun til Elle.

Lykke May viser barm og baby

En af de helt store udfordringer for Lykke May og hendes eks er, at hun bor i Danmark og Frankrig, hvor Nicki Bille spiller fodbold, mens Julian Schnabel fortsat er bosat i New York. Det betyder mange flyveture over Atlanten for Shooter.

- Han er heldigvis så lille, at han husker kun det her. Det har aldrig været på en anden måde for ham, og det der med at så skal han flyve hver sjette uge, og hvad så? Så får han en hel masse andre ting med også, forklarer Lykke May i interviewet.

Annonce:

Her sætter hun også ord på, hvordan det har været for hende at blive mor til Shooter Sandhed.

- Det er jo virkelig den vildeste ting at blive mor, fordi man føler alle de der ting; både styrke og den der helt rå sårbarhed. Og frygt. For at der skal ske dem noget – eller en selv, så man ikke er der for dem, siger hun.

Se Lykke May blive smadret psykisk i Biers nye film

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: