Annonce:
Annonce:

Lykkelig DR-vært: Gravid på ferien

To bliver til tre hjemme hos P3-værten Line Kirsten Nikolajsen og Nicklas Søderberg Lundstrøm i det nye år

Det kommende forældrepar glæder sig meget. Privatfoto
Det kommende forældrepar glæder sig meget. Privatfoto
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

2020 sluttede på toppen for Line Kirsten Nikolajsen, da hendes kæreste, skuespiller Nicklas Søderberg Lundstrøm, gik på knæ for hende, og hun sagde ja.

Nu står det klart, at også dette år og næste år kommer til at byde på masser af glæde for parret. De venter nemlig deres første barn til foråret.

Det afslører den lykkelige P3-vært i et opslag på Instagram.

'Nåmeeeen ... den der tur til Gran Canaria (eller knald canaria amarite) i sommer ikk? Den endte ret godt!' skriver hun på Instagram til en række billeder af parret med et skanningsbillede.

I opslaget fortæller hun, at det er en datter, der venter parret til april.

Helt vildt
Lykken er heller ikke til at tage fejl af, da Ekstra Bladet fanger 29-årige Line Kirsten over telefonen.

Annonce:

- Det var helt vildt (at stå med den positive test, red.). Jeg tror ikke rigtig, at vi troede på det, for det havde taget noget tid at få den til at blive positiv, så vi havde ikke lige regnet med, at det var det, der skulle ske. Så vi var meget rundt på gulvet og brugte en del uger på at fatte det, hvor jeg tog en masse tests hele tiden for at få bekræftet det, siger hun.

Parret har kendt til graviditeten siden starten af august, så de har lige brugt noget tid på at nyde det hele med deres nærmeste. Det har dog ikke været helt let for dem at holde det skjult.

- Det har været svært, fordi jeg simpelthen har haft det røvdårligt. Så det har været lidt en udfordring at blive ved med at finde på undskyldninger, griner Line Kirsten, der så småt er ved at få det bedre.

- Det er kommet lidt bag på mig, hvor råddent man kan have det. Der er lang tid til april, men nu er den heldigvis ikke konstant længere. Den morgenkvalme, folk snakker om, er en underdrivelse.

Udskyder bryllup
Den kommende familieforøgelse betyder, at der bliver sat en midlertidig stopper for bryllupsplanerne.

- Det bliver udskudt lidt nu. Nu kommer der lige en baby, og jeg vil gerne kunne holde en fest, når jeg skal giftes, siger Line Kirsten og fortsætter:

Annonce:

- Så det bliver i hvert fald ikke, mens jeg er gravid, og det bliver heller ikke, mens hun er helt lille. Så det bliver nok i 2023, hvor hun er stor nok til ikke at blive ammet mere, og hun kan blive passet.

Line Kirsten Nikolajsen er vært på 'Tabu' og 'Tværs' på P3, ligesom hun er den ene af kvinderne bag podcasten 'Den 4. væg'. Foto: Jesper Houborg
Line Kirsten Nikolajsen er vært på 'Tabu' og 'Tværs' på P3, ligesom hun er den ene af kvinderne bag podcasten 'Den 4. væg'. Foto: Jesper Houborg

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: