Mads Blærerøv smider bukserne

Den 54-årige kan ikke udelukke, at de nøgne damer er med til at få ham i vandet

Mads Christensen er normalt en herre, der går meget op i sin påklædning og sit udstyr. Men i vintermorgenerne går han mest op i afklædning, og det naturlige udstyr ignoreres. Foto: Polfoto
Mads Christensen er normalt en herre, der går meget op i sin påklædning og sit udstyr. Men i vintermorgenerne går han mest op i afklædning, og det naturlige udstyr ignoreres. Foto: Polfoto
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Mads Christensen med kælenavnet 'Mads Blærerøv' har taget hul på sin første sæson som vinterbader, og her erkender han virkelig at være blevet taget med bukserne nede, idet seks damer i evakostume fik ham til at træffe en overraskende beslutning.

Jeg ved godt, at man ikke må kigge på damerne, men det er svært at lade være, erklærer Mads Christensen
Jeg ved godt, at man ikke må kigge på damerne, men det er svært at lade være, erklærer Mads Christensen
 

- Hvor jeg bor, er der to badebroer - en hvor der bades med tøj på - og en hvor de badende er nøgne. Jeg har naturligvis badet på broen, hvor vi har badetøj på, men den blev vinterlukket, så nu er der kun nøgenbader-broen tilbage, og det var så her, at seks modne, nøgne damer gav mig min ilddåb. 'Smid de badebukser. Her bader vi nøgne,' råbte de. Så røg min sidste stump beklædning, griner han.

Da Ekstra Bladet ringer for at spørge ind til mandens seneste ekshibitionistiske påfund, udbryder han kækt: 'Vil du se min bare røv'? Men stillet over for journalistens konstatering af, at hans røv formentlig ligner mange andres, og at vedhænget fortil formentlig bliver nærmest ikkeeksisterende i det kolde vand, udbryder han:

- Ja, det er gudernes ironi. Det rammer os alle.

Desværre findes der ikke fotos af den ellers så stilfulde Mads Christensen i adamskostume og blåfrossen tilstand på badebroen. Selv mener han, at det ville blive betragtet som en faux pas, hvis han stillede sig op og fotograferede derude.

- Men jeg erkender, at jeg har problemer med at overholde reglen om ikke at kigge. Der er rimeligt mange meget smukke kvinder på den badebro, og jeg er jo ikke skabt af træ, vel?

Blandt andet afslører skurken, at modne damer atter har ladet deres dusk gro ud, og det bekommer ham åbenlyst godt.

- Jeg ved godt, at man slet ikke må lægge mærke til den slags som nøgenbader. Kodeks er, at man er blind og kun tænker på det sunde, vinterbadning gør for ens krop. Og det tænker jeg naturligvis også på - ikke mindst da jeg selv smed bukserne og blev fuldblods vinterbader. Men jeg kan ikke sige mig helt fri for, at de smukke nøgne damer er en lille del af den motor, der driver mig ud over broen og ned i det kolde vand, griner han.

Fruen, Camilla, er også hoppet med på vognen.

Da 'Blærerøven' først havde set lyset og ladet den sidste trevl falde, fik han talt godt for Camilla, så hun nu også har smidt kludene og er hoppet i vandet.

- Jeg føler mig som ægte vinterbader nu, og det har faktisk ikke noget at gøre med at føre sig frem. Nøgen-vinterbadning er det nye sort, og det gør altså en forskel for autenticiteten, om man har tøj på eller ej, fastslår han.

Mads Christensen springer selv ud med nyheden om sine nudistiske tilbøjeligheder i klummen ’Det gode liv’ i Berlingske søndag.

Også grevinde Alexandra er hoppet med på vinterbader-trenden - dog iført badedragt. Video: René Schütze.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+