Mads Langer fanget i Kemoland-sag

Mads Langer har skrevet en dybt rørende sang til dødende kræftsyg pige, der måske slet ikke findes. Nu har han omdøbt nummeret

Mine følelser har været ægte og jeg vil gerne omdøbe min sang til 'Dancing Away From The End', skriver Mads Langer. (Foto: Linda Johansen)
Mine følelser har været ægte og jeg vil gerne omdøbe min sang til 'Dancing Away From The End', skriver Mads Langer. (Foto: Linda Johansen)

Som tusindvis af andre danskere er Mads Langer de seneste uger blevet dybt berørt over pigen Clara Marias fortælling om sin kræftsygdom under pseudonymet @kemoland.

Den 31-årige sanger blev så grebet af de barske og detaljerede historier fra hospitalssengen, at han skrev en sang til den syge 21-årige pige.

I går uploadede han en sang til den døende kræftsyge Clara Maria med titlen 'Song For Clara', men efter flere har sået tvivl om ægtheden af kræfthistorien, har han valgt at omdøbe sin rørende sang.

Samfund Hospital: Vi kender intet til gribende kræfthistorie

Det skriver sangeren selv på sin Facebook-profil.

'Kære Alle. Jeg må med tristhed erkende, at jeg som mange andre er blevet spundet ind i en historie, som ikke er sand. Jeg er blevet rørt til tårer og har involveret mig dybt og følelsesmæssigt over længere tid med et fiktivt menneske og en fiktiv familie til en opdigtet terminal kræftsyg pige. Jeg har skrevet to sange til den fiktive Clara Maria. Mine følelser har været ægte og jeg vil gerne omdøbe min sang til 'Dancing Away From The End' og dedikere den til alle, der er berørt af kræft på den ene eller anden måde,' skriver han.

Overfor Ekstra Bladet bekræfter Mads Langers bookingbureau, at hans opdatering er ægte.

Selvom Mads Langer føler sig godt og grundigt taget ved næsen i den dybt alvorlige sag, så håber sangeren, at folk ikke vil gøre sagen værre end den allerede er.

'Jeg vil gerne opfordre alle til at lade være med at hate i den her sag. Den er ulykkelig for alle, og jeg er helt sikker på, der ikke er nogen, der har villet det ondt! Pas godt på jer selv og hinanden!', skriver han.

Hør Mads Langers sang her.