Mads Langer giver lyd efter alvorlig ulykke

Helbredt af kinesisk læge - Efter en skiulykke kan den danske successanger nu igen løfte armen

Mads Langer har flittigt opdateret sine fans på Instagram om sin ferie, der udover sol og sommer også har budt på lægebehandling. Foto: Henning Hjorth
Mads Langer har flittigt opdateret sine fans på Instagram om sin ferie, der udover sol og sommer også har budt på lægebehandling. Foto: Henning Hjorth

Den seneste tid har fans og andre nysgerrige kunnet følge med i Skive-sangeren Mads Langers eksotiske luksusferie via de billeder og beskrivelser, han har delt på Instagram.

Her har man blandt andet kunne se sangeren i hængekøje, på vandet og med ansigtet fornuftigt smurt ind i et tykt lag solcreme.

I sin seneste opdatering afslører sangeren imidlertid, at rejsen ikke udelukkende er for fornøjelsens skyld.

Det viser sig nemlig, at sangeren er taget på langfart for at blive behandlet for en skade, han pådrog sig under en jule-skiferie.

En ulykke, der ifølge opslaget var så alvorlig, at sangeren - før han tog af sted - ikke kunne løfte sin højre arm, hvilket selvsagt ikke er optimalt, når man lever af at underholde med sin stemme og sit guitarspil.

Heldigvis for de kommende koncerter og indspilninger viser det sig, at den kinesiske læge, der pudsigt nok hedder Doctor Song, er en særdeles dygtig mand, der har formået at helbrede Langer, så han nu igen kan spille guitar uden at føle smerter.

I kommentarfelterne til de mange ferieopslag er der flere fans, der har spurgt, præcis hvor i verden Langer er rejst hen. Det har Langer dog valgt at undlade at svare på.

Han er ikke længere ledig, piger! Foto: Henning Hjorth Danske kendte Dansk megastjerne med sit livs julegave: - Hun sagde ja