Manu Sareen efter hård skilsmisse: Jeg skal giftes

Den tidligere minister Manu Sareen skal giftes med Solveig Wandall til august

Manu Sareen skal giftes med kæresten, Solveig Wandall. (Foto: Polfoto)
Manu Sareen skal giftes med kæresten, Solveig Wandall. (Foto: Polfoto)

Det er tre år siden, at den tidligere minister Manu Sareen blev skilt fra sin tidligere kone Anya Degn. Parret gik fra hinanden i 2013.

Men nu har Manu Sareen været på frierfødder igen. Han skal nemlig giftes med sin kæreste gennem et par år Solveig Wandall til august. Det skriver Billed Bladet.

Manu Sareen arbejder i dag blandt andet som børnebogsforfatter, mens hans kommende kone Solveig Wandall til daglig arbejder som psykolog.

- Vi er i fuld gang med planlægningen, og jeg glæder mig, siger manu Sareen til Ekstra Bladet.

Foto: Gregers Tycho/Colourbox Underholdning Manu Sareen: Jeg blev også tjekket for snusk

I sin bog 'Manu', der udkom sidste år, fortalte politikeren hudløst ærligt om sin skilsmisse fra konen gennem 18 år og beskrev deres kamp om parrets tre børn. En strid, der begyndte, da en sms fra Manu Sareens advokat tikkede ind, mens han var til møde som ligestillingsminister i FN i New York.

’Budskabet var klart: Din ekskone vil bestemme, hvor meget børnene skal være hos dig, og hun vil ikke forhandle. Så skete der simpelthen det, som ellers kun sker i film. Det sortnede for mine øjne. Foran alle de mange mennesker blev jeg svimmel. Jeg kunne ikke tyde sms’en ordentligt uden briller. Jeg rejste mig med besvær og viste den til min rådgiver, for jeg måtte vide, hvad der helt præcis stod. Sad jeg her i New York og havde mistet mine børn hjemme i Danmark?’, skriver han i bogen.

Manu Sareen beskriver sin skilsmisse i opsigtsvækkende mange detaljer i ny bog. (Foto: Peter Mydske) Dansk politik Manu i ny bog: Udpensler benhårdt skilsmisse-drama

Nu ser tingene lysere ud for den fraskilte fra til tre.

- Jeg mødte Solveig efter skilsmissen, men var ikke klar til noget. Jeg har også haft sindssygt travlt, men har hele tiden kunnet mærke, at jeg virkelig elsker hende, fortæller han.

Også hans børn på 11, 16 og 19 år, har taget godt imod Solveig.

- Det fungerer virkelig godt med mine børn, og det er jeg rigtig glad for. Når man har børn og er gået fra et forhold, betyder det alt, at nye mennesker introduceres på en nænsom måde, siger han og tilføjer, at børnene er glade for, at deres far skal giftes igen.

Manu Sareen og ekskonen Anya fotografteret i familiehjemmet på Amager inden skilsmissen. (Foto: Jonas Pryner Andersen) Vagthund Manu i ny bog: Skilsmisse endte i hård kamp om børnene

- Jeg havde tænkt: 'Gad vide, hvordan børnene vil reagere, vil de løbe skigende bort'. Men de har været rigtig glade for det, siger han.

Manu Sareen var først ligestillings- og kirkeminister og senere blev han socialminister. Ministerposterne havde Manu Sareen som politisk medlem af Det Radikale Venstre. Han har dog senere skiftet parti og er nu medlem af Alternativet.

Manu Sareen og resten af hans parti beskyldes for ikke tale de svageste sag. (Foto: Jens Dresling). Dansk politik Manu forsvarer sig: Ministeriet har været på speed