Manu Sareen skal være far igen: Nu skal jeg på barsel

Manu Sareen venter sit fjerde barn med sin kone Solveig Wandall, men denne gang er børnene prioriteret højere end karrieren

Den tidligere ligestillings- og kirkeminister Manu Sareen skal snart skifte det hårde arbejde ud med bleskift og babygråd. For til juli venter han sit fjerde barn med sin kone, Solveig Wandall.

- Den er god nok. Vi venter en lille datter, bekræfter Manu Sareen i en sms til Ekstra Bladet.

Den 49-årige familiefar blev gift med sin kone i august sidste år. De blev viet i Christians kirke i København, og bor i dag sammen i en fælles lejlighed på Frederiksberg.

Manu Sareen har fra tidligere ægteskab børnene Silja på 20 år, Felix på 17 år og Alvin på 12 år.

Manu Sareen: Jeg mødte min afdøde mor

Vil være en bedre far
Det har ikke været nemt at være politiker og far på en gang. Manu Sareen har tidligere fortalt til Ekstra Bladet, hvor svært det har været at kombinere sin karriere med familielivet.

- Den ene uge afløser den anden, og så er de pludselig store. Jeg sad tit til møder på børnenes fødselsdage. Der er i det hele taget meget, jeg gerne vil have gjort om. Det kunne jeg bare ikke dengang, forklarede Sareen i april.

Den 49-årige familiefar arbejder i dag som forfatter. Han ændrede sit liv, da han blev skilt fra sin ekskone igennem 18 år. Han lærte at knokle igennem hveranden uge, så der var mere tid til børnene. Og den indstilling har han stadig i dag. Derfor har han også besluttet, at han skal på barsel.

- Jeg ville ønske, at jeg havde skruet ned for ambitionerne og været mere til stede. Det kompenserer jeg for nu. Livet er kort, og vi kan ikke tage vores karriere med os, når vi går i graven, lød det fra Manu Sareen.