Annonce:
Annonce:

Maria Lucia rystet over danske forældre: - Jeg krummer tæer

Sangerinden så fra scenen, hvordan forældre til skuffede børn teede sig

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Maria Lucia blander sig nu i den voldsomt ophedede debat om ’Frost’-koncerten i det centrale København i weekenden.

Det var den smukke sangerinde med den endnu smukkere stemme, der stod på scenen ved Disney-arrangement, og hun er mildt sagt pinligt berørt over den måde, især de voksne mennesker opførte sig på, da Gammeltorv var ved at brist af fremmødte ’Frost’-fans.

Forældre raser over Disney-arrangement: Børn kunne intet se og høre

Hun erkender Disney havde undervurderet interessen for den gratis koncert med de superpopulære 'Frost'-figurer Anna og Elsa. Det betød, at mange hverken kunne se eller høre Maria Lucia og Kristine Yde, der optrådte på en forholdsvis lille scene. Men at forældrene skabte sig mere end deres skuffede børn, var noget af en rystende oplevelse for sangerinden.

Annonce:

- Jeg krummede tæer over voksne som brugte deres børn imod hinanden for at komme foran i køer osv. Og nærmest kom op at slås samt brokkede sig over manglen på kostumer og goodiebags! Hvad er det lige i lærer jeres børn med den opførsel? Jeg var ked af at se den mangel på medmenneskelighed og respekt overfor hinanden og andres børn når man trods alt har valgt at komme til et arrangement med sine børn som man tydeligvis har forventet ville blive gigantisk og enormt, skrev hun søndag aften på Instagram, efter at debatten om koncerten havde raset hele dagen. Blandt andet her på Ekstra Bladet.

Kendte korser sig: Hvad sker der for Frost-forældre

Allerede lørdag eftermiddag - umiddelbart efter koncerten - skrev Maria Lucia på Instagram om sin oplevelse på Gammeltorv. Hun var glad og meget overrasket over, at så mange ville høre Disney-sangene live. Men hendes glæde var som at strøg salt i såret på de rasende forældre, måtte hun søndag aften erkende.

- Nogle har sagt at de finder mit glade jubelopslag på Facebook og Instagram i går efter showet hyklerisk, men jeg valgte at skrive et såkaldt jubelopslag, fordi jeg trods alt ved, at mange havde en skøn oplevelse inklusiv mig selv udover, nå ja, alle de VOLDSOMME udbrud fra voksne mennesker som teede sig foran deres børn som ikke forstod hvorfor mor/far var sur, skrev hun.

Omkring 10.000 mennesker forsøgte at komme til den gratis ’Frost’-koncert. Disney havde regner med langt under halvdelen. 

Annonce:

Skuffet far: Silas skubbede sig foran i Frost-køen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: