Annonce:
Annonce:

Martin flytter hjem til far

Martin Jørgensen bor ifølge folkeregistret i et lille parcelhus i Valby

Martin Jørgensen. (Foto: Rumle Skafte).
Martin Jørgensen. (Foto: Rumle Skafte).
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Syv måneder efter, at han og grevinde Alexandra meddelte omverdenen, at kærligheden var udtørret, og at de derfor skulle skilles, er Martin Jørgensen kommet videre i sit liv.

I de syv måneder har kameramanden haft sin adresse på Svanemøllevej, hvor Alex’ overdådige villa ligger. Men nu er han ifølge folkeregistret rykket videre.

Og Martin er såmænd flyttet hjem til sin far, Jacob, der ejer filmselskabet JJ Film.

I 1997 købte Jacob Jørgensen Mosedalvej 4 i Valby, der er et 80 kvadratmeter stort parcelhus.

Oprindeligt blev huset, der ligger tæt på Nordisk Film, brugt af faderens filmselskab, men det er i dag hjemmehørende på Christianshavn, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger har huset tidligere været brugt af Martin Jørgensens bror.

Grevinde Alexandra: Vi bliver i Danmark

Så forgyldt er Alex

Flyttede for længe siden

Annonce:

Og nu er turen altså kommet til Martin, der manglede et sted at bo, da kærligheden krakelerede, og Alexandra i overensstemmelse med ægtepagten beholdt huset nord for København.

Selv om Martin Jørgensen først nu ændrer sin adresse, har Ekstra Bladet tidligere afsløret, at vennen Christian Stadil stillede en pompøs lejlighed til hans rådighed tæt på Østerport Station.

Og ifølge rygterne har Martin sin daglige gang i kendis-ghettoen Stay, hvor også Eva Harlous eksmand, Thomas Troelsen, bor efter deres skilsmisse.

Martin er siden blevet spottet adskillige gange med Eva Harlou, så hvis han i virkeligheden bor i hotelkomplekset, må det give nogle akavede øjeblikke på gangene.

Alex sælger villaen

Stadig gæld

Ekstra Bladet ville gerne have hørt Martin Jørgensen om baggrunden for at flytte adressen til Valby, og om det har noget på sig, at han i virkeligheden bor på Stay, men kameramanden vendte ikke tilbage på forespørgslen.

Annonce:

Selv om Martin Jørgensen i dag er ude af Alex’ liv og den villa, hun nu har sat til salg, hæfter han stadig for gælden på 6.195.000 kroner i ejendommen på Svanemøllevej.

Den er ikke blevet mindre, selv om det tidligere par har solgt det ene af deres to ejendomme i Tyrkiet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: