Annonce:
Annonce:

Martin Jørgensens bil fuld af skader: På auktion igen

Bilen røg på auktion i september. Nu er den igen til salg

Martin Jørgensen ankommer i sin Mercedes til afterparty ved Vincent og Josephines dåb i 2011. Foto: Anthon Unger
Martin Jørgensen ankommer i sin Mercedes til afterparty ved Vincent og Josephines dåb i 2011. Foto: Anthon Unger
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Martin Jørgensens Mercedes-Benz GL 350 har meget vel været en drømmebil, da han i sin tid købte den. Men luksusbilen er efterhånden blevet til lidt af et mareridt.

I marts blev han stoppet af politiet, da en nummerpladescanning afslørede, at han ikke havde betalt forsikring på bilen. Samtidig viste en rutinekontrol, at han havde en promille på lidt over de tilladte 0.5.

Tidligere i år blev Alexandras eksmand hevet i fogedretten på grund af ubetalt gæld på over 800.000 kroner i den seks år gamle bil, som fra ny koster i omegnen af 1.6 millioner kroner.

Blev slæbt i retten for kæmpegæld: Martin Jørgensens bil sat på auktion

I september kunne Ekstra Bladet så afsløre, at Martin Jørgensens forgældede luksusbil var røget på auktion på sitet bilsalg.dk. Her lød buddet få dage før hammerslag på knap 500.000 kroner.

Annonce:

Bilsalg.dk er ikke for privatpersoner, men bliver brugt af professionelle aktører som fx leasing- og finansieringsselskaber. Ifølge registret Bilbogen skylder Martin Jørgensen 811.306 kroner for bilen til finansieringsbanken Santander Consumer Bank.

Over for Ekstra Bladet afviste han dog, at det er Santander Consumer Bank, som har sat bilen på auktion. Selv vil finansieringsbanken ikke udtale sig om konkrete sager. 

Martin Jørgensen klager over politiet

Selv om auktionen blev afsluttet i september, er den tyske millionbil nu røget på auktion igen.

At Martin Jørgensens tidligere Mercedes er svær at komme af med kan skyldes, at den langt fra er i tip-top stand. Blandt andet skal bagkofangeren skiftes, der er en bule på forskærmen, tydelige ridser på bagdør, bagskærm og sidespejl, slitage på førersæde og bagsæde og skjolder på taget, fremgår det af annoncen på sitet.

 

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Martin Jørgensen, men i september forklarede han, at bilen var til salg, fordi han ledte efter en ny.

- Jeg skal have den skiftet ud, og så er der nogen, der hjælper mig med at få den skiftet ud med en anden bil. Længere er historien sådan set ikke. Der er intet dramatisk i det, sagde han.

Eva og Martin om kærligheden: Der er ro på

Martin om Alex' sønner: Jeg elsker dem over alt i verden

Nu ryger Martin helt ud af Alex' liv

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: