Mascha afslører saftige detaljer: Det tænder mig

Nej, kære læsere. Mascha er ikke blevet single. Det er mange af hendes veninder til gengæld, og det har fået bloggeren til at skrive en liste med plusser og minusser ved mænd

foto: MMagazine/ Jonas Aksel
foto: MMagazine/ Jonas Aksel

Hvis du nogensinde skal have en chance hos den labre blogger Mascha Vang, så gælder det om at have papiret klar og skrive ned lige nu.

Men klap lige hesten. For Mascha er ikke blevet single. Hun har dog siddet med sine veninder, og skrevet en liste med plusser og minusser ved mænd.

Se den vilde forvandling: Mascha Vang har taget ti kilo på

Det tænder mig ved mænd
Rasmus Jarlovs kæreste og mor til Hollie Nolia har lavet en lang liste over, hvad hun tænder på ved mænd. Listen er lavet i samarbejde med to veninder, og de er ikke helt enige om alt.

Men Mascha skriver dog, at selvironi og og humor er det allervigtigste. Derudover er loyalitet og trofasthed et must, men grænsen for hvornår man er utro, er de eksempelvis ikke helt enige om.

-  Ren straffeattest, skriver Mascha Vang også på bloggen.

Hvis vi skubber personligheden lidt til side, så har bloggeren også nogle fysiske træk som hun tænder på. Det inkluder blandt andet end lækker krop, at klæde sig ordentligt og at dufte dejligt!

Saszeline: Derfor deler jeg ikke billeder af min kæreste

Det tænder mig ikke ved mænd
Selvom du måske kan nikke ja til de fleste af bloggerens krav, så har Mascha Vang også en liste med ting, som hun ikke tænder på ved mænd.

- Prutter, bøvser og bussemænd. Nej tak, skriver Mascha Vang på bloggen.

Derudover er bloggeren ikke fan af mænd, der drikker for meget cola eller kaffe. Du kan finde resten af den lange liste her.