Mascha hånes af Andreas' ekskæreste

Komikerens eks sviner hans nye kærlighed til på de sociale medier

Mascha og Andreas Bo har været kærester i mere end et år, men er endnu ikke tilgivet af hans eks. (Arkivfoto: Kenneth Meyer).
Mascha og Andreas Bo har været kærester i mere end et år, men er endnu ikke tilgivet af hans eks. (Arkivfoto: Kenneth Meyer).

Selv om Mascha Vang og Andreas Bo har været kærester i over et år, har komikerens ekskæreste, Anne Wille, endnu ikke accepteret, at Mascha er den nye kvinde i hans liv.

På blandt andet Instagram sviner hun Mascha Vang til, afslører Mascha på sin blog:

’Kender I det: Eks’en har fået ny kæreste, og når man så mødes med sine veninder, så får hun lige et par ord med på vejen, hen over en caffelatte. Men så er det ligesom også det. Medmindre man ikke kan styre sig og nedgør den nye pige på sine offentlige medier. Et år senere. Hvem er det mest pinligt for..?’, spørger Mascha i indlægget.

Andreas med ekskæresten Anne Wille. (Arkivfoto: Henning Hjorth).
Andreas med ekskæresten Anne Wille. (Arkivfoto: Henning Hjorth).
 

Ifølge Mascha er det ikke artige ting, Anne Wille har skrevet.

Mascha Vang med sin lille datter ved en tidligere lejlighed. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Mascha Vang tæt på forfærdeligt nytårsuheld

’Jeg er nu i et år blevet nedgjort, latterliggjort og kaldt virkelig grimme ting af en person, jeg aldrig har mødt. Jeg har set opslag på nettet, hvor jeg er blevet kommenteret, og opslag med direkte billede af mig med nedgørende tekst til’, meddeler Mascha Vang.

Når hun først reagerer nu, skyldes det, at hun i begyndelsen så gennem fingre med det.

’Det første halve år havde jeg det sådan, at jeg egentlig godt kunne forstå, det kunne være svært hele tiden at rende på mit ansigt i pressen som den nye kæreste. Så hjernelamme ’Blanko Mascha’, som jeg så opfindsomt hedder, bar faktisk bare over med alle de grimme ord, der hele tiden tikkede ind omkring mig.

Her ses den store diamantring på Mascha Vangs finger. (Privatfoto). Danske kendte Mascha om ring fra kæresten: 'Den er ægte nok'

Efterhånden blev det bare gennemskueligt, nogle gange lidt sjovt, men ofte også meget ynkeligt. Andre gange undrede jeg mig over, at nogen kunne have så meget tid til at Google mig’, skriver Mascha, der ikke har lyst til at uddybe emnet over for Ekstra Bladet.

Hun leverer dog følgende bredside:

’Mon ikke også at en mor oppe i 40’erne, burde være for god til at mobbe offentligt på sin egen Instagram, hvor alle kan læse med? Jeg mener, det er ikke super classy, når det netop er det, man prøver at fremstå som. Det er heller ikke super classy at nedgøre branche og udseende, når man selv forsøgte sig.’

Mascha Vang med sin datter. (Foto: Mogens Flindt). Klik på 'Næste' for at se et indslag, hvor Mascha Vang fortæller om sin jul, der i år bliver noget anderledes end normalt Danske kendte Mascha Vang udgiver bog

Mascha kaldes for en rigtig Chanel-type af eks’en. Til det svarer Mascha:

’Formoder ikke det er en kompliment. Men til det kan jeg næsten kun sige, at jeg i det mindste køber mit eget Chanel, og slet ikke har brug for nogen sugardaddy, der kommer sedler i dåsen. Get over it!’

Andreas Bo ønsker ikke at kommentere fighten mellem de to kvinder, og Anne Wille har ikke besvaret Ekstra Bladets henvendelse.

Du kan se indlægget her.