Mascha kom til skade i tv-program: Nu svarer Kanal 5 igen

Mascha Vang var ved at optage et tv-program på Kanal 5, da hun kom til skade og røg på skadestuen. Nu svarer Kanal 5 igen

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen

Blogger og tv-personlighed Mascha Vang røg en tur på skadestuen tirsdag. Hun var i gang med at optage et nyt tv-program sammen med politikerkæresten Rasmus Jarlov, da det pludselig endte galt.

Programmet hedder 5. gear og bliver sendt på kanal 5. Her skal en række kendte danskere dyste i et motorløb med vilde udfordringer og fart over feltet.

Mascha Vang forulykkede i programmet og fik stærke smerter i hoved og nakken. En ambulance kørte hende på skadestuen, men slap uden slemme skader.

- Jeg er mørbanket, men ok, skrev hun i en sms til Ekstra Bladet.

Mascha Vang i alvorlig ulykke: Jeg er mørbanket

Kanal 5: Sikkerheden er i top
Mascha Vangs ulykke har fået Kanal 5 til at kigge på sikkerheden en ekstra gang. De understreger, at sikkerheden er i top.

- 5. gear er et underholdningsprogram fyldt med race og stunts. Det går vildt for sig, og derfor har vi selvfølgelig stillet høje krav til sikkerheden, skriver kommunikationschef for Discovery, Rasmus Mariegaard, i en mail til Ekstra Bladet.

Rasmus Mariegaard skriver ligeledes, at alle sikkerhedsprocedurer er overholdt i programmet. De har under optagelserne en ekstern sikkerheds- og stuntmand tilknyttet.

Han skriver samtidig, at alle stunts er blevet afprøvet og godkendt før optagelser gik i gang.

- Bilerne er ekstra sikret med bur og ekstra stålrør indeni og metalrør udenpå, skriver kommunikationschefen i en e-mail til Ekstra Bladet.

De ser det derfor ikke nødvendigt at ændre på sikkerheden.