Mascha kom til skade i tv-program: Nu svarer Kanal 5 igen

Mascha Vang var ved at optage et tv-program på Kanal 5, da hun kom til skade og røg på skadestuen. Nu svarer Kanal 5 igen

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Blogger og tv-personlighed Mascha Vang røg en tur på skadestuen tirsdag. Hun var i gang med at optage et nyt tv-program sammen med politikerkæresten Rasmus Jarlov, da det pludselig endte galt.

Programmet hedder 5. gear og bliver sendt på kanal 5. Her skal en række kendte danskere dyste i et motorløb med vilde udfordringer og fart over feltet.

Mascha Vang forulykkede i programmet og fik stærke smerter i hoved og nakken. En ambulance kørte hende på skadestuen, men slap uden slemme skader.

- Jeg er mørbanket, men ok, skrev hun i en sms til Ekstra Bladet.

Mascha Vang i alvorlig ulykke: Jeg er mørbanket

Kanal 5: Sikkerheden er i top
Mascha Vangs ulykke har fået Kanal 5 til at kigge på sikkerheden en ekstra gang. De understreger, at sikkerheden er i top.

- 5. gear er et underholdningsprogram fyldt med race og stunts. Det går vildt for sig, og derfor har vi selvfølgelig stillet høje krav til sikkerheden, skriver kommunikationschef for Discovery, Rasmus Mariegaard, i en mail til Ekstra Bladet.

Rasmus Mariegaard skriver ligeledes, at alle sikkerhedsprocedurer er overholdt i programmet. De har under optagelserne en ekstern sikkerheds- og stuntmand tilknyttet.

Han skriver samtidig, at alle stunts er blevet afprøvet og godkendt før optagelser gik i gang.

- Bilerne er ekstra sikret med bur og ekstra stålrør indeni og metalrør udenpå, skriver kommunikationschefen i en e-mail til Ekstra Bladet.

De ser det derfor ikke nødvendigt at ændre på sikkerheden.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU