Mascha misbrugt igen: - Det er bare så håbløst

Mascha Vang bliver nu også misbrugt i en reklame for et slankemiddel. - Det sker ofte, siger bloggeren om identitetstyveri

Mascha Vang føler sig magtesløs. Foto: Philip Davali
Mascha Vang føler sig magtesløs. Foto: Philip Davali

Det er sket flere gange før, at folk på de sociale medier har udgivet sig for at være Mascha Vang. Men tirsdagens oplevelse, hvor en person havde booket en makeup-artist en hel dag fra en mail i hendes navn, har chokeret den 36-årige blogger.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

- Jeg synes, det er virkelig ubehageligt, at man kan gøre sådan noget, uden at der sker noget ved det. Jeg ved jo ikke, hvad der ellers er blevet foretaget i mit navn. Folk tror jo, at de har en korrespondance med mig, og man ved jo ikke, hvad der ville være sket, hvis pigen var dukket op til aftalen, siger Mascha Vang om makeup-artisten og fortsætter:

- Jeg ved jo ikke, hvem der sidder og venter på hende. Hvad kunne der ikke være sket?, spørger hun fortvivlet.

Person, der misbrugte Maschas navn, benyttede en hotmail-adresse, og derfor har Mascha Vang svært ved at få sporet vedkommende, fortæller hun.

- Jeg kan da ikke lade være med at tænke på, om der sidder en psykopat af en mand, og hvad han i givet fald kunne finde på, skriver bloggeren. Foto: Jakob Jørgensen Danske kendte Mascha Vang misbrugt: Jeg er dybt chokeret

Men det er ikke kun med emails, bloggeren bliver misbrugt:

- Lige nu vælter det ind med beskeder om, at jeg igen bliver misbrugt i en reklame med et slankemiddel. Jeg synes godt nok, det er ofte - og rigtig ærgerligt. Det er bare så håbløst. Man kan ikke rigtig gøre noget ved det.

- Den her reklame går ud på, at jeg taber syv kilo om ugen uden at ændre kost eller motion. Det er irriterende, at jeg bliver misbrugt til sådan noget pjat, siger hun.

Tilbage i maj 2014 blev Mascha Vang også misbrugt i en slankereklame, skrev hun på sin blog.

Ødelæggende
- Du har ikke tænkt dig at anmelde det til politiet?

- Nej, det har jeg ikke. De har nok lidt vigtigere ting at tage sig til.

- Jeg ved ikke engang, hvor jeg skulle henvende mig henne. Det er irriterende, for hvis nu den person, der har booket en hel dag med mig, aflyser i sidste øjeblik, tror folk, det er mig, der aflyser. Det kan faktisk være ret ødelæggende for mig, at der er nogle, der laver sådan nogle aftaler og ikke holder dem og giver mig skylden, siger Mascha Vang.

Hun frygter, at personen, der har oprettet mailen i hendes navn, har brugt mailen til at lave andre aftaler.

- Det kan godt være, der sidder mange mennesker og er sure på mig over et eller andet, som jeg ikke har været vidende om. Det er ret ubehageligt, siger hun.

Danske kendte Nyt kendispar: Se hvem Mascha nu dater

I december sidste år udgav Mascha Vang en bog med råd til det sunde og slanke liv. Hør mere her.

1 af 2 Foto: Klavs Bo Christensen/Polfoto
2 af 2 Mascha Vang føler sig magtesløs. Foto: Philip Davali