Mascha og Jarlov bekræfter: Vi er kærester

Bloggeren og politikeren har forlænget deres ophold på Bornholm

- Hun er tydeligvis en flot kvinde. Det skal man være blind for ikke at kunne se, har Jarlov tidligere sagt om Mascha. Foto: Jakob Jørgensen
- Hun er tydeligvis en flot kvinde. Det skal man være blind for ikke at kunne se, har Jarlov tidligere sagt om Mascha. Foto: Jakob Jørgensen

Mascha Vang og Rasmus Jarlov overraskede mange, da de i april mødte op sammen på den røde løber og fortalte, at de datede.

To måneder senere har bloggeren og politikeren taget det næste skridt.

- Ja, vi er kærester, bekræfter Mascha Vang fra Bornholm, hvor hun og Rasmus Jarlov har været til folkemøde siden torsdag.

- Hvordan bliver man enige om det, når man ikke længere sender breve med :'Vil du være kærester? Sæt kryds i ja eller nej'?

- Lidt på samme måde, bare mundtligt, lyder det fra en glad Mascha Vang.

Hun er lige flyttet ind i et nyt hus i Dragør, men indtil videre kommer hun og datteren Hollie Nolia til at bo der alene. Parret har ingen umiddelbare planer om at flytte sammen.

Mascha misbrugt igen: - Det er bare så håbløst

Rasmus Jarlov har dog mødt den tre og et halvt-årige Hollie Nolia, fortæller Mascha Vang.

Den konservative politiker, som i efteråret var med i 'Vild med dans', ønsker ikke at fortælle om 'kæreste-frieriet' i detaljer.

- Jeg er selvfølgelig glad, og vi har det hyggeligt herovre, konstaterer han.

Så hyggeligt, at parret har valgt at forlænge deres ophold på solskinsøen til mandag, selv om de efter planen skulle have været hjemme i dag, lørdag.

 - Her er helt fantastisk. I går regnede det, men nu er solen fremme, og vi kører rundt på rundt på hele øen. Det er kvalmende idyllisk, helt perfekt, siger bloggeren, som i år har haft sin debut på folkemødet, hvor hun har deltaget i en debat for Unicef.

Mascha Vang om politiker-flirt: - Vi ses stadig

Mascha Vang dater kendt politiker: Jeg er heldig!

Vil du gerne i form som Mascha? Så se med her: