Mascha Vang dater kendt politiker: Jeg er heldig!

Han er sød, begavet og super interessant, lyder det fra Mascha Vang

Mascha Vang og Rasmus Jarlov dater. Det fortalte de til Ekstra Bladet på den røde løber ved Danish Beauty Awards fredag aften. (Foto: Jakob Jørgensen)
Mascha Vang og Rasmus Jarlov dater. Det fortalte de til Ekstra Bladet på den røde løber ved Danish Beauty Awards fredag aften. (Foto: Jakob Jørgensen)

Det er i rosende vendinger, at Mascha Vang beskriver sin nye date - den konservative miljøordfører Rasmus Jarlov - i sit seneste blogindlæg forinden de to skulle til Danish Beauty Awards fredag.

- Han er sød, begavet og super interessant, skriver den en tydelig tilfreds Mascha Vang på sin blog, der netop er kåret til til den bedste i Norden.

Nyt kendispar: Se hvem Mascha nu dater

På trods af, at Rasmus Jarlov ifølge Mascha Vang tænder mere på kampfly end ansigtsmasker, troede hun alligevel godt på, at de ville få en god aften ved prisoverrækkelsen.

- Jeg er sikker på vi får en dejlig aften, skrev hun.

Og noget tyder på, at Vangs forventninger blev indfriet, for Ekstra Bladet mødte de to turtelduer senere om aftenen på den røde løber til Danish Beauty Awards, var det med smil og blot flere rosende ord.

- Hvad er du faldet for ved Mascha?

- Hun er tydeligvis en flot kvinde. Det skal man være blind for ikke at kunne se, svarede Jarlov.  

- Er i kærester?

- Nej, det tror jeg er for meget at sige. Vi ses bare lidt, sagde Rasmus Jarlov.

I august sidste år ankom Mascha Vang med sin daværende kæreste Andreas Bo til Zulu Comedy Galla. Her kunne Andreas Bo afsløre flere ting fra privaten. Hør, hvad han sagde her.

Jublende Mascha: Jeg har købt hus

Tæsket og truet: Sådan chikaneres de kendte af fremmede

Mascha Vangs datter springer ud som designer og model