Mascha Vang i kamp mod julesulet: Hyggebukserne strammer

Efter en fed jul skal den kendte blogger strammes en del op, inden bikiniformen skal vises frem på en thailandsk strand om ganske kort tid

Mascha Vang efter millionsalg: Det skal der ske med bloggen

Juletiden er i mange familier lig med masser af sovs, småkager og slik, så det kan være svær at komme igennem uden et par ekstra kilo på sidebenene.

Det er i hvert fald, hvad der er sket for bloggeren Mascha Vang, som har levet lidt for godt i den søde juletid.

- Jeg trænger virkelig til en detox efter julen!, slår hun fast på sin blog.

- Der er nu små to uger til jeg skal promenere på den korte afstand der er mellem solsengen og poolbaren i Thailand, og det skal helst gøres med så stor ynde som mulig, og uden at blive blå i hovedet, skriver hun om sin kommende solferie, der altså er motivationen for at rejse sig fra sofaen med julekager inden for rækkevidde og i stedet sætte kurs mod fitnesscentret.

Mascha Vang er klar til at give den gas til træning. Foto: Privat
Mascha Vang er klar til at give den gas til træning. Foto: Privat
 

Mascha Vang: Jeg har brug for hjælp

- Det har været en rigtig nougat-jul i år og jeg kan tydeligt mærke at energiniveauet er pinlig lavt, og hyggebukserne strammer. I går så jeg film i sofaen i syv timer og rejste mig kun for at hente en juleøl til at skylle konfekten ned med, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Præcis hvor meget julesul, der gerne skulle ryge fra nu og til Thailand, vil den 38-årige blogger dog ikke ud med.

- For mig handler det ikke om hvad der står på vægten, men hvad jeg føler mig tilpas i når jeg mærker efter i min krop og kigger i spejlet. Det handler om sundhed og velvære. Jeg skal tabe noget fedt og tage noget muskelmasse på, hvor meget træneren, siger husker jeg ikke... Men det er jo ikke så meget igen - det er mere formen, det handler om. Den må jo gerne være lidt fast i det, slår hun fast.

Vejen til bikiniformen ligger allerede fast.

- Jeg har booket min personlige træner Herman en del her i starten af januar for lige at komme igang. Normalt er det cirka to gange om ugen men det har været en lidt for god jul i år, lyder det.

- Jeg kommer i mål med træning og sund kost, det er jo ikke nogen videnskab at broccoli er bedre end marcipan, det handler mere om disciplin, og dér kan jeg ikke helt tillade mig at pudse glorien, tilføjer hun.

Mascha Vang vil gerne stå helt skarpt i en bikini, når hun snart tager på ferie i Thailand. Foto: Klavs Bo Christensen
Mascha Vang vil gerne stå helt skarpt i en bikini, når hun snart tager på ferie i Thailand. Foto: Klavs Bo Christensen
 

Mascha Vang i dyb sorg: Min mor har kræft

Rasmus Jarlov og Mascha Vang går fra hinanden