Mascha Vang om politiker-flirt: - Vi ses stadig

Bloggeren hygger sig fortsat med politikeren Rasmus Jarlov

Det kom som noget af en overraskelse, at Mascha Vang tidligere på måneden pludselig dukkede op til Danish Beauty Awards med en ny mand ved sin side.

Danske kendte Nyt kendispar: Se hvem Mascha nu dater

Kavaleren var ikke en 'hr. hvem som helst', men derimod den dansende politiker Rasmus Jarlov.

- Vi dater, sagde bloggeren dengang glad til Ekstra Bladet.

Og Mascha Vang er stadig glad i Rasmus Jarlovs selskab, fortæller hun nu.

- Vi ses stadig og det går rigtig godt, siger Mascha Vang og understreger en vigtig pointe.

- Men vi er ikke kærester! Vi ses og det er dejligt!

Der var fortsat meget side by side i Mille Funks koreografi, og Rasmus Jarlov fandt aldrig rigtigt salsarytmen. Foto: Mogens Flindt TV Vild med dans: Konservativt hula hop

Mascha Vang har de seneste uger været på ferie i Thailand med sin treårige datter, Hollie Nolia. Den pause har forholdet til Jarlov, dog ikke lidt under, forsikrer hun.

- Vi var i kontakt med hinanden hver dag, fortæller hun.

Tori Spelling var forsinket, da hun ankom til slottet på grund af trafikken fra København. (Foto: Jonas Olufson) Intl. kendte Pressen smuttede fra Toris fødselsdagsfest

Mascha Vang festede torsdag aften og natten til fredag løs på Næsbyholm Slot vest for Næstved. Her var hun inviteret til fødselsdagsfest for 'Beverly Hills 90210'-stjernen Tori Spelling sammen med en lang række andre danske kendisser. Men det var kun bloggeren, der kastede lidt celebert dansk kendis-støv over den festlige aften.

Mascha Vang var den eneste, der kunne kaste lidt dansk kendis-støv over festen. - Men jeg gjorde det med manér, siger hun. (Foto: Jakob Jørgensen) Danske kendte Stjernerne blev væk: Mascha var eneste kendis til Toris fødselsdagsfest

- Ja, der var vist ikke andre kendte end mig. Irina kiggede lige forbi, men hun var der så kort tid, at jeg ikke engang nåede at tale med hende, sagde Mascha Vang fredag morgen til Ekstra Bladet.

At hun på papiret skulle have haft selskab af andre celebre landsmand, anede hun ikke.

- Jeg vidste slet ikke, at der skulle komme andre kendte. Jeg troede, at det var så en privatfødselsdagsfest. Sådan virkede det, fortalte hun.

Tori Spelling fejrede sin 43-års fødselsdag på Næsbyholm Slot torsdag aften. (Foto: Jonas Olufson)
Tori Spelling fejrede sin 43-års fødselsdag på Næsbyholm Slot torsdag aften. (Foto: Jonas Olufson)