Mascha Vang smurt ind i blod: Lider for skønheden

På sin blog bringer Mascha Vang et hårrejsende billede, hvor hun har blod i hele ansigtet efter en skønhedsbehandling

Man må lide for skønheden.

Det er et udsagn, som flere af nutidens kvinder tager meget bogstaveligt. En af dem er den danske kendis Mascha Vang, som netop har offentliggjort et hårrejsende billede af sig selv på sin blog.

På billedet kan man se, at den 36-åriges ansigt er indsmurt i hendes eget blod, efter at hun har gennemgået en skønhedsbehandling. Ifølge Mascha Vang tager behandlingen udgangspunkt i, at man får rullet små nåle, der er op til 1,7 millimeter lange, hen over huden, hvilket resulterer i, at ny hud gendannes.

Foto: POLFOTO/Klavs Bo Christensen Danske kendte Dansk kendis har overtaget drømmehuset

Mascha Vang skriver i sit indlæg, at den kosmetiske behandling ikke gjorde ondt, men at hun forinden havde siddet med bedøvende creme i ansigtet i 45 minutter.

(Foto: Privat)
(Foto: Privat)
 

Til trods for at den tidligere radioværtindes ansigt både er rødmosset og blødende, har hun en klar idé om, hvad hun skal gøre for at få det bedre.

Mascha Vang og Rasmus Jarlov dater. Det fortalte de til Ekstra Bladet på den røde løber ved Danish Beauty Awards fredag aften. (Foto: Jakob Jørgensen) Danske kendte Mascha Vang dater kendt politiker: Jeg er heldig!

- Det føles som om, at huden er forbrændt, og at den er varm. Det er lidt irriterende, men det er sagtens til at holde ud. Jeg snerrer lidt af folk omkring mig, så går det bare bedre.

Danske kendte Mascha Vang i tårer: Jeg skal være så fuld, at jeg kaster op i flyveren

I december sidste år kom Mascha Vang med smagsprøver på, hvordan du kommer i form som hende. Se med her

1 af 2 - Det føles som om, at huden er forbrændt, og at den er varm, siger Mascha Vang om sin seneste behandling. (Foto: Jakob Jørgensen)
2 af 2