Matador-par giver millionrabat på luksusvilla

Efter knap tre måneder på markedet har Susse Wold og Bent Mejding skruet forventningerne til salget af deres Frederiksberg-villa ned

Her kan du se endnu mere til million-villaen, som nu har fået slået mere end en million kroner af prisen. Foto: Claus Borg og Partner

Man må til lommerne, hvis man vil sikre sig denne hvide kasse på Frederiksberg. (Foto: Rolf Konow) Danske kendte Svimlende pris: Matador-par sælger Frederiksberg-villa

Én million og 10.000 kr. er der således røget af prisen på huset på Stægers Alle, der har et boligareal på 186 kvadratmeter. Det skriver Boliga Kendte.

Ejendomsmægler Claus Borg, der står for salget, afviser, at prisfaldet er et udslag af panik.

- Der er tale om en almindelig prisjustering i forbindelse med, at sælger har skiftet mægler, siger han og fortsætter:

- Hidtil er der ikke sket så meget, prisen var måske sat lidt for højt hos den tidligere mægler, selvom villaen ligger godt centralt på Frederiksberg. Men sælgerne vil gerne have huset solgt og komme videre, og derfor har vi justeret prisen.

Købspris 335.000
I bedste Gitte Graa og Jørgen Varnæs-stil byder Susse Wolds og Bent Mejldings villa, der blev udbudt til salg i maj, på en masse liebhaveri.

På taget er der sorte tegl, indendøre er der sildebensparket, stuer en suite, pejs, seks værelser, udestue og kælder. Og så er der et privat fitnessrum, hvor der kan arbejdes på formen.

 

Susse Wold overtog ifølge tinglysningen villaen tilbage i 1966, hvor prisen blot lød på 335.000 kroner, oplyser Boliga.

Men selvom hun i 1974 betalte yderligere 275.000 kroner for at blive eneejer af villaen, er der fortsat udsigt til lidt af en gevinst, hvis huset bliver solgt til den nye pris på lige knap 12 millioner kr.

Se flere billeder af huset HER