Annonce:
Annonce:

Matthesens store vægttab: Har smidt 30 kilo

Anders Matthesen startede året med at melde ud, at han ville smide 30 kilo, og det har han nu nået

Det var en glad Anders Matthesen, der søndag aften dukkede op til Lauritzen-prisen. Foto: Anthon Unger
Det var en glad Anders Matthesen, der søndag aften dukkede op til Lauritzen-prisen. Foto: Anthon Unger
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Nyt år, ny Matthesen.

Sådan lød det fra komiker, forfatter, filmskaber, skuespiller og meget mere Anders Matthesen, da 2022 blev skudt i gang. I podcasten 'Den hvide væg', som han selv står bag, gjorde han det klart, at han ville tabe 30 kilo, inden året var slut.

- Jeg lover, at jeg vil tabe mig, så jeg kommer ned på 75 kilo, inden året 2022 er slut. Jeg har ligget på 105-106 kilo hele året her, og nu kan jeg mærke, at jeg synes, det begynder at hæmme mig lidt, sagde han.

Og nu ser det ud til, at det allerede er lykkedes ham, selvom der stadig er nogle måneder tilbage af året. Det fortalte han den fremmødte presse, da der søndag aften blev afholdt Lauritzen-prisen i Folketeatret i København.

Annonce:

- Det er gået lidt op og ned. Der er røget små 30 kilo, fortalte en noget tyndere Matthesen, der dog ikke var interesseret i at fortælle hele verden, hvordan han har gjort det.

- Det bliver måske lige lovlig meget damebladsagtigt at sige: 'nu skal du høre, jeg tog en proteinshake, og så ...'. Det er ikke lige mig, undskyld, med de fitnessinterviews. Så vigtigt er det slet ikke for mig, lød det fra den sjove herre.

Anders Matthesen modtog Lauritzen Fondens Børne- og Ungepris søndag aften. Med prisen medfulgte en gevinst på 50.000 kroner. Foto: Anthon Unger
Anders Matthesen modtog Lauritzen Fondens Børne- og Ungepris søndag aften. Med prisen medfulgte en gevinst på 50.000 kroner. Foto: Anthon Unger
 

Knokler med 'Ternet Ninja'
Til gengæld kunne Anders Matthesen fortælle, at han nu er kommet et skridt videre på tredje bog i 'Ternet Ninja'-serien, der både har solgt eksemplarer og biografbilletter i stor stil.

- Jeg sidder og skriver på det famøse 'Ternet Ninja'-manuskript, som jeg prøver at få færdig. Første akt blev færdig i dag, så det var 30 sider af de 110. Det ser ud til at blive til noget, lød det fra ham.

Han kunne dog ikke sige, hvornår der ligger noget klar.

- Vi vil gerne være færdige med et manuskript til oktober, men det er færdigt, når det er færdigt. Det er sgu svært.

Annonce:

Bogen er nemlig ikke den eneste, som Matthesen i øjeblikket har travlt med. I øjeblikket turnerer han med sit onemanshow 'Jokes - fra en hvid, straight mand', som han gav smagsprøver på under årets Smukfest. Dengang kvitterede Ekstra Bladets anmelder med fem stjerner, og generelt er det blevet taget rigtig godt imod, fortalte han søndag aften.

- Det har fået fem og seks stjerner, og folk er pisseglade. Det kører rundt i provinsen, og jeg nyder at lave det. Det er skønt.

Dansk skuespil hyldet med priser og pengegaver

Søndag aften er Lauritzen-prisen blevet uddelt i Folketeatret i København. Det er Danmarks største og ældste skuespilpris, og i år er hovedprisen gået til skuespillerne Esben Smed og Signe Egholm.

Bag prisen står Lauritzen Fonden, som er moderselskab til rederierne J. Lauritzen og DFDS. Hvert år uddeler fonden 40 millioner kroner til forskellige formål, herunder i kulturlivet. Vinderne af fondens priser bliver udpeget af en komité, der består af fagfolk som teaterchefer og filmproducenter.

Her er et overblik over aftenens prismodtagere. Tallet i parentes angiver det beløb, som følger med prisen:

* Lauritzen-prisen: Skuespillerne Esben Smed og Signe Egolm (250.000 kroner hver)

* Wauw-prisen: Skuespiller Ragnhild Kaasgaard (50.000 kroner)

* Visionsprisen: Instruktør Jonas Poher Rasmussen (100.000 kroner)

* Børne- og Ungeprisen: Komiker, skuespiller og instruktør Anders Matthesen (50.000 kroner)

* Årets Backstage-pris: Teaterinstruktør Charlotte Munksø (50.000 kroner)

* Lauritzen-fondens Believe in You-priser: Skuespillerne Mathilde Arcel Fock, Simon Kongsted, Freja Sandberg Klint og Mathias Bøgelund (25.000 kroner hver).

Kilde: Lauritzen-prisen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: