Medina: - Fantastisk at Christopher har succes

Sangerens ekskæreste glæder sig over, at det går krøltoppen så godt

Se pivlækre Medina snakke om Christopher til torsdagens Zulu Awards

Der er ikke mange dage til, at Christopher er aktuel med sit nye album 'Closer', og mon ikke de danske teenagepiger vil tage godt imod de 12 sange.

De seneste år har den charmerende krøltop fra Amager virkelig bidt sig fast på den danske popscene og det glæder Medina, som Christopher tidligere har dannet par med.

Medina og Christopher ses her, mens der stadig var amoriner i luften i 2013.(Foto: Jakob Jørgensen) Danske kendte Medina med skjult sviner til Christopher

- Det er fantastisk at se den succes, han har, sagde hun torsdag aften, da de begge optrådte ved Zulu Awards i Forum i København.

Her var Tori Spelling - altså selveste Donna Martin fra kultserien 'Beverly Hills 90210' - inviteret med som special guest, og Medina var ikke i tvivl om, hvem Danmarks svar på Dylan er.

- Det må være Christopher. Han gør det godt for tiden, sagde hun med et grin.

Nu er parret helt færdige med hinanden. De sidste bånd er klippet. (Arkivfoto: Mogens Flindt) Kendte Medina betaler for at få Christopher ud af sit liv

Christophers karriere var så småt startet, da ham og Medina fandt sammen. Men det har formentlig ikke skadet hans vej frem på den danske musikscene, at han kissemissede med Danmarks ukronede popdronning.

Medina Danielle Oona Valbak - idolet formår ikke at leve op til karrierens tidligere succeser. (Foto: Polfoto) DK MusikNYT Udskældt Medina flopper fælt

Nu kan popprinsen i den grad stå på egne ben rent musikalsk. Privat danner han i dag par med modellen Cecilie Haugaard, mens Medina er begyndt at se 26-årige Sebastian Lund, der også er model.

Medina var sidste år kæreste med Mikkel Gregers Jensen. Nu er der en ny model ved hendes side. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Danske kendte Se billedet: Medina hånd i hånd med ny model