Medina: Frækt undertøj er mit kærligheds-råd

Efter en uge, hvor flere kendte par har annonceret, at de går fra hinanden, har de danske kendisser gode råd til, hvordan man undgår brud

Medina viser også gerne sine fans, hvordan hun ser ud i undertøj. Her fra videoen 'Giv slip'.
Medina viser også gerne sine fans, hvordan hun ser ud i undertøj. Her fra videoen 'Giv slip'.

Først var det instruktøren Lars von Trier og hans kone Bente, der annoncerede, at de skulle skilles. Så brød nyheden om, at grevinde Alexandra og Martin Jørgensen havde taget samme beslutning, og dernæst fortalte tv-værtinde Eva Harlou og sangeren Thomas Troelsen og radioværtinden Mai-Britt Vingsøe og hendes mand, Brian Andersen, at de også gik fra hinanden.

Grevinde Alexandra: Derfor skal vi skilles

Eva Harlou og Thomas Troelsen skal skilles

Kendt radiovært skal skilles

Det har været en uge med et brutalt antal kendis-skilsmisser, men der er gode råd at hente hos nogle af de kendte, der har succes med at holde liv i kærligheden på trods af deres travle skemaer.

Lars von Trier undskylder utroskab

På ferie hver for sig
- Man skal give hinanden plads, og så skal man tage på ferie hver for sig. Det er vigtigt, at man er hvert sit individ i et forhold. Jeg tror, det er vigtigt at give hinanden plads og acceptere, at man godt kan lide at være sig selv, siger sangerinden Barbara Moleko, der har både kæreste og en lille datter.

Ikke sidde lårene af hinanden
Hun bliver bakket op af danseren Silas Holst, der er gift med skuespilleren Johannes Nymark.

- Man skal sørge for at undvære hinanden og savne hinanden ind i mellem. Man skal ikke sidde lårene af hinanden. Vi ses ikke så meget på grund af vores job, men når vi så ses, så er det helt vildt dejligt. Og så glæder man sig virkelig til at ses, siger Silas Holst.

Savn skaber nyforelskelse
Det er også sangeren Christophers bud på et godt forhold.

- Jeg tror, at en af de helt vigtige ting er, at kunne savne hinanden. Når man så endelig ser hinanden, så er det som om man er helt nyforelskede. Man skal ikke gnide sig alt for meget op af hinanden, og så skal man huske at værdsætte hinanden, siger sangeren, der bor sammen med modellen Cecilie Haugaard.

(Artiklen fortsætter under billedet)

(Foto: Mogens Flindt)
(Foto: Mogens Flindt)
 

Forskellige ambitioner
Politikeren Astrid Krag, der lige nu er gravid med sit og rapperen AndyOps tredje barn, mener, at det er vigtigt, at man som par støtter hinanden i at have hver sine ambitioner:

- Det er lige gået op for os, at vi har været kærester i 12 år. Nu skal man jo passe på med at lade som om, man er ekspert, men jeg tror, at for os handler det om, at vi begge har nogle arbejdsliv, der ikke er helt almindelige. Det kræver, at vi er meget med i hinandens arbejdsliv, og at man accepterer, at man ind imellem må tage en ekstra tørn, siger hun.

Frækt undertøj og være lækker for sin mand
Sangerinden Medina, der deler dobbeltseng med modellen Mikkel G. Jensen, mener til gengæld at man skal sørge for at gøre noget ud af sig selv, hvis man vil holde liv i kærligheden.

- For kvindernes vedkommende handler det om at tage noget frækt undertøj på og være lækker for sin mand, og for manden handler det i bund og grund om at være lækker for sin kvinde og at være god til at spotte, hvad det er, hun har brug for på en dag, hvor hun mindst ville vente det. Et forhold kræver en indsats hver dag, siger Medina.

Medina takker fans i undertøj

(Artiklen fortsætter under billedet)

 

Man skal kommunikere
Andre peger på, at det er det verbale, man skal sørge for at have på plads.

- Jeg har ikke svaret på, hvordan man undgår en skilsmisse, men jeg tror, det er vigtigt, at man kommunikerer godt, for ellers er det svært at opretholde et forhold, siger Shaka Loveless, der bliver bakket op af sangeren Rasmus Seebach, der er kærester med Julie Teglhus.

- Min nye single 'Uanset' handler netop om, at man skal huske at fortælle hinanden, hvor man står, det, tror jeg, er rigtig vigtigt. Det er første skridt, siger han.

(Foto: Mogens Flindt)
(Foto: Mogens Flindt)