Annonce:
Annonce:

Medina på ny luksusferie

Den danske sangerinde har fået den mest eksotiske start på 2016

Medina formår i den grad at nyde livet og alle de penge, hun har tjent på sin populære musik. (Privatfoto)
Medina formår i den grad at nyde livet og alle de penge, hun har tjent på sin populære musik. (Privatfoto)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Der er nye toner på vej fra Danmarks for tiden største sangerinde. I februar sender popprinsessen Medina det engelsksprogede album ’We Survive’ på gaden.

Indtil da bruger den 33-årige sangsild sin tid på at lade sin syletynde krop op med masser af sol og saltvand. Medina har netop taget hul på sin tredje luksusferie siden jul!

I denne uge er det eksotiske Maldiverne, der danner rammen om hendes opladning. Nærmere bestemt Anantara Kihavah Villas, der ligger på den smukke ø Kihavah Huravalhi i Baa Atoll.

Svinedyr fornøjelse
Ifølge booking.com byder Anantara Kihavah Villas på luksuriøse villaer med egen infinity-pool, og feriekomplekset har fem unikke spisemuligheder, som omfatter undervands-restaurant og vinkælder, Teppanyaki-lounge samt den toetagers Sky Bar over vandet. Gæsterne kan også spise på den private strand eller nyde en romantisk middag på en yacht.

Annonce:

En søgning på booking.com viser, at en uges ophold på Anantara Kihavah Villas i januar måned koster mellem 97.000 og 700.000 kroner alt efter, hvilken type luksus man er ude efter.

Hvem Medina nyder Maldiverne sammen med, meddeler hun ikke noget på de sociale medier, hvor hun her til morgen har lagt dette billede op.

Måske var planen, at hun skulle have været på opladnings-ferie med modellen Mikkel G. Jensen, der frem til midten af december var Medinas kæreste. Men pludselig brød de med hinanden.

- Mikkel og jeg har besluttet, at vore veje skal skilles. Jeg elsker ham af hele mit hjerte, og vi vil altid være en del af hinandens liv, skrev hun på Instagram.

Medina og Mikkel går fra hinanden

Før Medina rejste til Maldiverne, var hun i Thailand med blandt andre Remee, hans kæreste Mathilde Gøhler og Skype-milliardæren Janus Friis.

Det celebre selskab checkede ind på det femstjernede hotel Soneva Kiri, der ligger på paradisøen Koh Kood ud for Cambodjas kyst.

Remee og Medina på luksusferie: Så dyrt bor de
Medina på ferie med Skype-Janus

Annonce:

Efter 10 dage i paradisiske omgivelser på luksusresortet fløj Medina, Remee og hans familie videre til en ny destination i Thailand.

De danske stjerner valgte The Siam i Bangkok - et femstjernet hotel med udsigt over floden Chao Praya, spa, pool, lækkert design og restauranter i topklasse.  

- Vi har bogstaveligt talt ikke lavet noget en uge. Helt i orden, skrev og lagde dette billede fra The Siam på Instagram.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: