Medina sælger sin luksus-bolig

'Townhouse i international klasse' skal koste 19,5 mio. kroner

Medina mødte op til Zulu Awards 2016 i en fræk kjole. Se med her

Den danske pop-dronning, Medina, skal på bolig-jagt igen.

Det er nemlig hende, der har sat sit byhus på Islands Brygge til salg, bekræfter ejendomsmægler Daniel Carlsson fra Vedbæk.

Han har derudover ingen kommentarer.

Medina havde planer om 'et seks-stjernet' hotel på Middelgrundsfortet ud for København. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Medina: Savner luksus i Danmark

Medina og Sebastian Lund nyder varmen i Sydfrankrig. (Foto: Jonas Olufson) Danske kendte Medina stikker af med sin nye model

Huset må siges at høre til i den dyre ende. Udbuds-prisen er 19,5 millioner kroner, men så for man også - ifølge salgs-materialet - 'et imponerende townhouse i international klasse', tæt på 'strand, lystbådehavn, stemningsfuld kanal, fredet natur på Amager Fælled, centrum, lufthavn, metro og indkøbs-muligheder lige rundt om hjørnet'.

Medina sælger luksus. (Privatfoto)
Medina sælger luksus. (Privatfoto)
 

Huset er på 268 kvm., og der hører 150 kvm. gårdhave til med opvarmet saltvands-pool, og der er 20 kvm. balkon med udgang fra det store master soveværelse.

Se billeder og beskrivelse af lejligheden her

Medina købte huset, der egentlig er slået sammen af to, i maj sidste år, da byggeriet endnu ikke var helt færdig. Forinden havde hun boet i hotel-komplekset STAY, hvor også kendisser som Remee, Frederik Fetterlein og eks-kæresten, Christopher, bor.

Hvor Medina herefter agter at slå sig ned, evt. med model-kæresten, Sebastian Lund, vides ikke.

- Jeg er den festtype, der har bare tæer og flowerpower. Jeg hygger mig, siger sangerinden. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Medina: Spontane fester er gode fester!

Gennem sin manager, Thomas Børresen, bekræfter Medina overfor Ekstra Bladet, at huset er sat til salg. Hun har ingen yderligere kommentarer.