Medina sænker prisen på luksusrækkehus: Går millioner ned

Sangerinden har valgt at gå markant ned i pris på sit luksusrækkehus på Islands Brygge

Medina har sænket prisen på sit luksusrækkehus med 2 millioner kroner. Foto: Jonas Olufson
Medina har sænket prisen på sit luksusrækkehus med 2 millioner kroner. Foto: Jonas Olufson

To millioner kroner. Det har popdronnningen Medina valgt at gå ned i pris på sit splinternye luksusrækkehus på Islands Brygge, København, efter blot 46 dage på markedet, skriver boligsiden Boliga.

Luksusrækkehuset står derfor nu til 17.500.000 kroner. Men selv om 'Kun for mig'-sangerinden må skrue indtjeningsforventningerne ned, står hun alligevel til en pæn gevinst, hvis en køber slår til.

Medina købte nemlig boligen for 11,6 millioner kroner i 2014, hvor rækkehuset, der er på 268 kvadratmeter, endnu ikke var færdigbygget.

Det blev det i år, hvor sangerinden ifølge Boliga i maj satte det til salg for 19,5 millioner kroner. Dermed havde hun udsigt til at score knap otte millioner, hvis hun var kommet af med det til prisen. Hvis den 33-årige stjerne finder en køber, der vil give den nuværende pris, står hun til at tjene 5,9 millioner kroner på hussalget.

Foto: Carlsson & Co.
Foto: Carlsson & Co.
 

Se billeder af luksusrækkehuset her.

Luksusklassen
Der er bestemt ikke sparret på noget i luksusboligen, som popsilden har investeret i. Den byder blandt andet på en opvarmet pool i gårdhaven, armatur i guld, biopejs, marmorbordplade fra Italien, håndmalede marokkanske fliser og to underjordiske parkeringspladser, der følger med rækkehuset.

Foto: Carlsson & Co.
Foto: Carlsson & Co.

Siden Medina slog igennem i 2007 med debutalbummet 'Tæt på', har hun ifølge Boliga flyttet en del rundt.

Hun har blandt andet boet på en stor gård i Sandbjerg sammen med sin daværende kæreste Christopher. Derefter flyttede parret til en penthouselejlighed på Halmtorvet i København og senere til kendiskomplekset Stay Hotel på Islands Brygge.

Foto: Carlsson & Co.
Foto: Carlsson & Co.

1 af 3 Foto: Carlsson & Co.
2 af 3 Foto: Carlsson & Co.
3 af 3 Medina har sænket prisen på sit luksusrækkehus med 2 millioner kroner. Foto: Jonas Olufson