Medina: Spontane fester er gode fester!

Privatfest er klart at fortrække frem for en tur i byen, hvis man spørger de kendte

- Jeg er den festtype, der har bare tæer og flowerpower. Jeg hygger mig, siger sangerinden. (Foto: Mogens Flindt)
- Jeg er den festtype, der har bare tæer og flowerpower. Jeg hygger mig, siger sangerinden. (Foto: Mogens Flindt)

Kolde øl i køleskabet, musik på anlægget i stuen og gode venner rundt om bordet.

Privatfest er langt sjovere end larmende diskoteker, mener de danske kendisser.

I forrige uge var de samlet til uddelingen af årets Zulu Awards. En fest, som Zulu i år havde valgt at kalde Danmarks største privatfest. Og det passede festens gæster fint.

- Der er ikke noget, der slår en god privatfest med sine bedste venner. Det kan man ikke toppe med nogen bytur, siger sangeren Christopher.

- Det sker ofte, at man sidder til en rigtig god privatfest og pludselig skal videre i byen, men det bliver aldrig lige så sjovt. Så hvis man er til en god privatfest, så skal man bare blive bedre til at blive der, siger han.

- Jeg drømmer om at  slå igennem i udlandet og spille store turnér og stadionkoncerter. Og man ved jo aldrig, hvor det ender. Jeg vidste heller for tre år siden, at jeg havde potentiale til at blive så stort som jeg er herhjemme nu, siger Christopher. (Foto: Mogens Flindt) DK MusikNYT Super sexede Christopher: Jeg tager den til kanten

Hos Klumben og Raske Penge er der også stor enighed om, at privatfester vinder over byture.

- Jeg er klart til privatfester. 100 procent. Man kommer hinanden mere ved. Det er bare sjovere, da man må det hele, siger Rasmus Poulsen, som er bedre kendt som Raske Penge.

- Men det er ikke så tit, at folk inviterer til privatfest. Folk er nok bange for at gøre det og gider ikke rydde op, siger Christian Andersen, der går under kunstnernavnet Klumben.

Sangerinden Medina vil også langt hellere være til fest i privat regi, end hun vil tage på diskotek, og hun har opskriften på den helt perfekte, private fest.

- Gode privatfester er ofte dem, der er spontane med gode venner, som man stoler på. Hvor man ikke tænker over tid og sted, men bare er til stede, siger hun.

- Jeg er den festtype, der har bare tæer og flowerpower. Jeg hygger mig, griner Medina.

Medina og Christopher tilbage i 2013. (Foto: Jørgensen) Danske kendte Medina: - Fantastisk at Christopher har succes

Skuespillerinden Mille Dinesen har gjort sig mange erfaringer med både byture og private fester i årenes løb, og hun er heller ikke i tvivl.

- Gode privatfester har en bytur svært ved at slå. Der er noget intimt og hyggeligt og dejligt ved de der privatfester, siger den 42-årige skuespiller.

Kunstnerballet hos dronningen i marts var alt andet en spontan, men Medina ser nu ud til at hygge sig meget godt alligevel. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Kunstnerballet hos dronningen i marts var alt andet en spontan, men Medina ser nu ud til at hygge sig meget godt alligevel. (Foto: Tariq Mikkel Khan)