Medina stikker af med sin nye model

Popsangerinden nyder i øjeblikket de sydfranske fristelser sammen med Sebastian Lund, der også var hendes kavaler til dronningens kulturbal

Lige nu nyder Medina og Sebastian Lund varmen i Sydfrankrig. Her er sangerinden solo på den røde løber til Zulu Awards 2016 tidligere på måneden

Mens foråret for alvor lader vente på sig hjemme i Danmark, er Medina i stedet søgt mod varmere himmelstrøg.

Sangerinden ferierer i øjeblikket i Cap Ferrat nær badebyen Nice i Sydfrankrig, og her er 'Ensom'-sangerinden dog ikke selv så ensom.

Se billedet: Medina hånd i hånd med ny model

Med sig på turen har hun nemlig modellen Sebastian Lund, som også var hendes kavaler ved dronningens bal for kunst- og kulturlivet i midten af marts.

- Ingen stress i Cap Ferrat, skriver sangfuglen efterfulgt af et hjertesymbol, inden hun har tagget den 26-årige herremodel på billedet, hvor hun sidder iført en rød kjole.

Medina efter bal-ballade: Jeg kom til tiden

Også Sebastian Lund har kastet et hjertesymbol efter sit foto fra ferien, hvor han poserer med bar overkrop, der viser hele hans muskuløse sixpack frem.

- Jeg er en heldig mand, skriver han til det solbeskinnede billede.

Medina til Zulu Awards i 'billig satan'

Medina og modellen har ikke udtalt sig om deres relation, men har delt flere billeder sammen hånd i hånd på de sociale medier og tilføjet hjertesymboler til de kærlige fotos.

I midten af december brød Medina med modellen Mikkel Gregers Jensen efter knap halvandet års forhold.

Medina: - Fantastisk at Christopher har succes

Kom for sent til hofbal: Jeg troede det var 19.30