Medinas bil smadret på Amager

Den danske sangerindes Audi A7 er blevet ødelagt af hærværksbøller

Heldigvis for Medina skulle hun ikke bruge sin bil i dag. Sangerinden er ifølge sin opdatering på Instagram på vej til Tyskland - med fly! (Foto: Per Sørensen)
Heldigvis for Medina skulle hun ikke bruge sin bil i dag. Sangerinden er ifølge sin opdatering på Instagram på vej til Tyskland - med fly! (Foto: Per Sørensen)

Medina er sur. Godt gammeldags tosset. Hendes lækre slæde af en Audi A7 Quattro er blevet smadret, mens den stod på Audis værksted på Amager.

Det er ikke mekanikerne, der har været kluntede og har ødelagt vognen. Det er derimod en flok bøller, der har været på spil, skriver sangerinden på Twitter.

Hos Audi på på Englandsvej på Amager bekræfter filialchef, Martin Burmester, at flere biler er blevet udsat for hærværk.

- Vi fik tidligere på ugen smadret 11 sidevinduer på biler, der stod på vores p-plads. Vi kontaktede selvfølgelig politiet, og de kunne fortælle, at det ikke kun var os, der var blevet udsat for hærværk, siger han til Ekstra Bladet.

Bøllerne har ifølge Martin Burmestes oplysninger fra politiet været på spil og har raseret biler flere steder i København samme nat.

- Det er dybt frustrerende. Sidste sommer gik det ud over 21 biler her hos os, siger han.

Hos Audi har man søgt om at få lov til at hegne de biler ind, der står og venter på at komme på værksted eller blive afhentet efter service.

- Men det har kommunen sagt nej til, siger filialchefen med et suk.

Medinas eks-kæreste offer for pyroman

Det er ikke første gang, at Medina oplever hærværk på en bil. Da hun sidste sommer i en kort periode dannede par med designeren Frederik Bagger, blev hans BMW X5 brændt af foran hendes lejlighed på Islands Brygge.

Den gang var det en pyroman, der var på spil på Amager.