Meget aktuel 'Mynster-familie'

Rosalinde Mynster afsluttede sin rolle i anden sæson af 'Badehotellet' i mandags - hendes mor Karen-Lise Mynster springer ud i glansrolle på teatret

Karen-Lise Mynster er her portrætteret i forbindelse med forestillingen 'Det springende punkt'.(Foto: Maiken Norup)
Karen-Lise Mynster er her portrætteret i forbindelse med forestillingen 'Det springende punkt'.(Foto: Maiken Norup)

Mynster-familien er meget aktuelle for tiden. I mandags sluttede sidste afsnit af TV2-serien 'Badehotellet' med Rosalinde Mynster i hovedrollen som den jyske stuepige Fie. Men Mynster-familien er meget snart på banen igen. Den 20. marts springer Rosalindes mor, skuespilleren Karen-Lise Mynster nemlig igen ud i sin glansrolle i teaterstykket 'Det springende punkt' på Teatret ved Sorte Hest.

Det udskældte 'Badehotellet' bankede DR1s store søndagssatsning 'Mord uden grønser' af banen i forgangne uge. Foto: Jens Dresling TV Badehotellet klar med 3. sæson

Nu kan man ifølge en pressemeddelelse endnu engang se frem til at opleve forrige sæsons store succes 'Det Springende Punkt', som både publikum og anmeldere ikke kunne få armene ned over. Da forestillingen første gang blev sat op på Teatret ved Sorte Hest, kastede anmelderne et væld af stjerner efter forestillingen.

Flere medier gav forestillingen topkarakterer – blandt andet Frederiksborg Amts Avis, Magasinet KBH, Teaterbloggen og Kultunaut, som alle gav seks stjerner. Jyllands-Posten, Forbrugermania og GregersDH.dk gav alle fem stjerner, mens Berlingske gav fire stjerner.

Film er billeder, men teater er ord, og det vil jeg kæmpe for at bevare til min dødsdag, siger Karen-Lise Mynster. Foto: Linda Johansen Danske kendte Karen-Lise Mynster: Sådan blev jeg Ulla i ’Matador’

Ord, billeder og musik
Med forestillingen 'Det Springende Punkt' sætter Teatret ved Sorte Hest fokus på processen at blive digter, at erkende sig selv og befri sig gennem digtet. 40-års jubilaren Karen-Lise Mynster står alene på scenen i en fortættet fortælling i ord, billeder og musik. 'Det Springende Punkt' er baseret på digte af Inger Christensen, som er en af de største lyrikere i Danmark nogensinde.

Forestillingen handler om et menneskes passionerede søgen efter at kunne fortælle om en verden, der er for mægtig til at forstå. Publikum følger hendes kamp for at bevare poesiens dimension, så vi kan udvikle os og bevare empatien og menneskeligheden. Situationsmæssigt kæmpes kampen på en psykiatrisk afdeling, hvor patienterne er visionære og kan se en mere kærlig verden end den fungerende.

Det Springende Punkt spiller fra den 20. marts til den 18. april 2015.

Rosalinde Mynster ses her i rollen som den jyske stuepige Fie i en scene fra TV2-serien 'Badehotellet'.(Foto: TV2)
Rosalinde Mynster ses her i rollen som den jyske stuepige Fie i en scene fra TV2-serien 'Badehotellet'.(Foto: TV2)
 

1 af 2 Rosalinde Mynster ses her i rollen som den jyske stuepige Fie i en scene fra TV2-serien 'Badehotellet'.(Foto: TV2)
2 af 2 Karen-Lise Mynster er her portrætteret i forbindelse med forestillingen 'Det springende punkt'.(Foto: Maiken Norup)