Michael Laudrup sælger strandvejs-palæ

Men man skal ryste op med 39 millioner kroner for at få det

Dette kan blive dit for 39 mill. kr. (Foto: Lützau)
Dette kan blive dit for 39 mill. kr. (Foto: Lützau)

Har du i omegnen af 39 mio. kr.?

Så kan du købe Michael Laudrups imposante luksusvilla.

Danske kendte Nøgen Søs Fenger afsløret af radiostation

Boligsiden Boliga skriver, at den 51-årige fodboldlegende i dag har sat sin 426 kvadratmeter store ejendom på Vedbæk Strandvej nord for København til salg via liebhavermægleren Kristian Lützau, og de kommende købere kan godt begynde at glæde sig.

Sergio Ramos fik rødt kort mod Barcelona (Foto: AP) Spansk fodbold Laudrups dom: Det er for dumt

Ifølge salgsopstillingen er der tale om en hvidpudset ejendom opført i eksklusive materialer, som ligger på en 3.300 kvadratmeter stor grund med udsigt over Øresund.

Udsigt til Øresund
Når man ankommer til ejendommen, bliver man mødt af en port og en stor forplads, og bevæger man sig ind i huset, kan man gå på opdagelse i en stor hall med trappeløb, et stort køkken/alrum, traske ud på en af de to terrasser eller gå op på første sal, hvor der blandt andet er en stor forældreafdeling med påklædningsgang, soveværelse med udgang til balkon mod Øresund og badeværelse en suite.

Laudrup og Cruyff i deres fælles velmagtsdage i 1993 i Barcelona (Foto: Thomas Wilmann/Polfoto). Intl. fodbold Chokeret Laudrup: Troede Cruyff ville klare den

Michael Laudrup og familie har allerede købt lejlighed på Christianshavn. (Foto: Lars Poulsen)
Michael Laudrup og familie har allerede købt lejlighed på Christianshavn. (Foto: Lars Poulsen)
 

Derudover er der børnebadeværelse og to børneværelser med udgang til overdækket, vestvendt terrasse.

Michael Laudrup købte strandvejsgrunden i 1994 for otte mio. kr., udstykkede den i to dele og byggede siden hen det hus, der nu er til salg.

Blandt Danmarks dyreste huse
Med udbudsprisen på 39 mio. kr. er villaen blandt de fem dyreste ejendomme, der er udbudt til salg i øjeblikket, og skulle det lykkes Laudrup at afsætte palæet hurtigt, er der ikke risiko for, at han bliver hjemløs.

Sammen med sin kone, Siw, har han ifølge Boliga investeret i en 172 kvadratmeter stor lejlighed på Strandgade på Christianshavn.

Samfund Se billederne: Laudrup-brødrenes barndomshjem til salg

Handlen fandt allerede sted i 2013, men da lejlighederne på daværende tidspunkt kun eksisterede på tegnebrættet, blev handlen først tinglyst i år, og papirerne afslører, at Laudrup-parret betalte 14,5 millioner kroner for boligen.

Se Michael Laudrups villa her:

http://www.boliga.dk/bolig/1202472