Michael Monetz om barslagsmål: Sindssyg stolt af Casper

Michael Monetz er stolt af, at Casper Christensen, stod op for sin kone. Han har selv gjort det samme og vil gøre det igen

Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Ekstra Bladet kunne i dag vise en videooptagelse af Casper Christensen i et voldsomt slagsmål på Palæ Bar i Indre København, hvor en mand angiveligt havde tilnærmet sig hans kone Isabell Friis-Mikkelsen.

Et øjenvidne fortæller til Ekstra Bladet, at Casper Christensen pludselig fløj op fra bordet, hvorefter han begyndte at udvise voldelig adfærd.

- Ja, jeg slog ham. Det sidste, jeg så, var, at han desværre stadig stod op. Og jeg vil gerne indrømme, at jeg er vildt dårlig til at slås, bekræftede komikeren tidligere på dagen over for Ekstra Bladet.

Møder opbakning
Tv-personligheden Michael Monetz har selv haft en lignende oplevelse for år tilbage og støtter derfor Caspers ageren. Han fortæller, at han havde gjort det samme, hvis det var ham og hans kone Maria Monetz, der havde stået i den situation:

- Der er heller ikke nogen, der skal tale grimt til min kone. Jeg er sindssyg stolt af, at Casper han har gjort det.

Det er dog vigtigt for Michael at understrege, at man ikke altid skal lægge op til slagsmål i byen. Han drikker derfor heller ikke, når han er til fest:

- Hvis Casper har fået en drink eller to, så lader man sig selv køre med. Af samme årsag, så drikker jeg heller aldrig, når jeg er i byen.

Gik i kamp for sin kone
For ni år siden, lå Monetz' egen kone, Maria, med en veninde og slikkede sol på deres altan på Frederiksberg, indtil en fremmed mand pludselig smadrede en flaske op ad væggen under altanen.

- Der er mange hunde og børn på Frederiksberg Allé, så da Maria så det, blandede hun sig. Han kaldte hende efterfølgende for 'møgluder'.

Michael Monetz gik derpå ned til manden, hvor en voldsom konfrontation opstod.

Hør Michael fortælle om slagsmålet her.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort
LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+