Midt i kæmpe krise: Sender stor kærlighedserklæring til Kristian Jensen

Pernille Rosendahl sender en kærlig hilsen til Kristian Jensen på sin Instagram-profil

Venstre-formand Jakob Ellemann-Jensen var anderledes alvorlig i sin hilsen til den tidligere næstformand efter dagens gruppemøde. Fotograf/producer: Rasmus Flindt/Lasse Brøndal

Det kom som et chok for mange, da sangerinden Pernille Rosendahl og Venstres tidligere næstformand Kristian Jensen for en måneds tid siden stod frem som par i B.T., og Kristian Jensen samtidig fortalte, at han skulle skilles fra sin kone gennem 21 år, Trine Overmark Jensen.

Og forholdet mellem de to ser ud til at gå godt.

I hvert fald hvis man skal dømme ud fra Pernille Rosendahls seneste Instagram-opslag. Her har hun delt et billede, hvor Kristian Jensen står med ryggen til. Under billedet sender hun ham en stor kærlighedserklæring.

Foto: Jens Dresling Dansk politik Kristian Jensen bryder tavsheden

'Altid højt til himmels, når jeg er sammen med dig,' skriver hun til billedet.

Arkivfoto: Jonas Olufson
Arkivfoto: Jonas Olufson

Kærlighedserklæringen kommer på et tidspunkt, hvor Kristian Jensen må siges at være i krise på arbejdsfronten.

I weekenden foreslog han uden om sit parti i Jyllands-Posten at lave økonomiske reformer hen over midten. De udtalelser faldt ikke i god jord hos Venstres ledelse, og som konsekvens fik Kristian Jensen frataget alle sine ordførerposter og udvalgspladser i Folketinget.

Jakob Ellemann-Jensen fortæller, hvorfor han slog så hårdt ned på Kristian Jensen. Foto/producer: Rasmus Flindt/Lasse Brøndal

Kunne ikke styre følelser
Ekstra Bladet har den seneste tid gentagne gange forgæves forsøgt at få en kommentar fra Kristian Jensen og Pernille Rosendahl i forbindelse med deres forhold.

Til B.T. har Kristian Jensen dog tidligere forklaret, at han den seneste tid har fået stærke følelser for Pernille Rosendahl, og at han til sidst ikke kunne ignorere dem.

Kristian Jensen skal skilles efter 21 år. Foto: Ernst van Norde Danske kendte Kristian Jensen skal skilles: Danner nu par med kendt sangerinde

- Jeg har fået stærke følelser for Pernille, og det kan jeg selvfølgelig ikke komme videre med, mens jeg er gift. Derfor er det min beslutning, at vi skal skilles, sagde Kristian Jensen og tilføjede:

- Kærlighed er en følelse, der ikke lader sig styre, sagde han videre.

Tommy Ahlers bekræfter, at forholdet er slut. Foto: Stine Bidstrup Danske kendte Tidligere minister går fra kæresten

1 af 2 Pernille Rosendahl sender en kærlig hilsen til Kristian Jensen i en svær tid. Foto: Jonas Olufson/Jens Dresling
2 af 2 Pernille Rosendahl sender en kærlig hilsen til Kristian Jensen i en svær tid. Foto: Ritzau Scanpix