'Mig og min mor'-drama: Mia er færdig med Joy!

Mor Mia er rasende på sin datter Joy, fordi Joy valgte at tage med til lillesøsteren My's konfirmation

Mia og Joy fra 'Mig og min mor' er blevet uvenner. (Foto: Jakob Mydtskov)
Mia og Joy fra 'Mig og min mor' er blevet uvenner. (Foto: Jakob Mydtskov)

Vi har fulgt dem gennem tykt og tyndt i det populære program ’Mig og min mor’, og ligegyldigt hvilken forhindring de mødte på deres vej, har Mia og Joy stået trofast ved hinandens side.

Nu har piben dog fået en anden lyd. Mia og Joy er nemlig blevet uvenner, og især mor Mia er meget skuffet.

Det skriver hun i et opslag på Facebook, som hun kalder ’Da min datter blev hater’.

- Det er slut nu mellem min datter Joy og jeg. At ville sin mor så meget ondt er mig ubegribeligt, starter mor Mia sit opslag.

25-årige Joy Pedersen, kendt som Numse Joy, fik lavet brystforstørrende operation i Litauen. (Arkivfoto: Anthon Unger) Sundhed Numse Joy og mor fik nye bryster i Litauen

Kontroversen mellem de to er angiveligt opstået, fordi Joy valgte at dukke op til sin lillesøster My’s konfirmation.

Ifølge Mia var hende og Joy blevet enige om ikke at deltage i konfirmationen, fordi My tidligere har sagt, at hun ikke vil se sin mor og storesøster.

- Da jeg så skriver tillykke til My, får jeg sendt et foto tilbage af Joy og hende til konfirmationen med ordene: Vi hygger bare så meget. Jeg fik et chok og tænkte: Hvorfor vil man sin mor så ondt?, spørger den skuffede Mia og fortsætter sit opslag:

- Jeg skal til at lære nu at leve uden mine børn. Derfor skal jeg starte i akutintensiv-halløj, for heldigvis sidder der mennesker omkring mig, der ved, hvad der sker, og ved, hvem der gør hvad, og det gør mig tryg.

Sådan så Joy ud på et billede, der blev taget kun få timer før, hun blev forulemtet af en ukendt mand midt om natten.(Foto: privatfoto) Danske kendte Kendt tv-babe udsat for seksuelt overgreb

Efter at have set sin mors opslag på Facebook, har Joy skrev et indlæg på sin blog, hvor hun blandt andet skriver, at hun er skuffet over sin mors reaktion.

- Jeg ved ikke om jeg skal undskylde for, at jeg valgte at tage til min søsters konfirmation? Skal jeg undskylde for at være der for min familie, noget som hun altid har lært mig, at blod er tykkere end vand, spørger Joy sine læsere.

Numse-Joy - vågen til en ny dag. (Privatfoto) Danske kendte Numse-Joy laver senge-selfies

Joy fortæller desuden, at hun ikke havde planlagt på forhånd at tage til sin lillesøsters konfirmation, men da muligheden opstod på dagen, skyndte hun sig afsted.

- Jeg tænkte godt tanken, om min mor ville blive skuffet over mig. Men jeg håbede da også, at hun måske tænkte, ej hvor er det dejligt at se mine 2 piger er ved at finde sammen igen, og få genetableret deres forhold.

Realitybaben er nu i bitter catfight med Joy fra 'Mig og min mor'. (arkivfoto: Dr. Jones). Danske kendte Realitybaben i bitter catfight med Numse-Joy