Mig og min mor-Victoriah udgiver sexet video

Realitystjernen vil lægge verden for sine fødder med sin musik

Coveret til debut-singlen.
Coveret til debut-singlen.

Herhjemme er hun primært kendt for sin rolle i realityserien ’Mig og min mor’, men står det til Victoriah Bech er det snart musikken, som danskerne vil huske hende for.

Efter en årelang kamp er det lykkedes hende at få udgivet sin første single i USA.

- De sidste fem et halvt år har jeg boet i Los Angeles, fordi jeg har villet det her, siden jeg var lille. Og nu er det endelig lykkedes at få min første single ud, siger Victoriah til Ekstra Bladet.

 

I begyndelsen arbejdede hun i sin mors forretning i LA, men nu tager musikken mere og mere over.

Singlen ’Wonderland’ kan nu fås på 55 online platforme og Revolte, der er ejet af Puff Daddy har hjulpet hende med en musikvideo til singlen.

Hun er så opsat på at få succes med sin musik, at hun ikke kan forestille sig andet.

 

- Jeg går efter toppen, Hvis ikke det lykkes, kaster jeg mig ud fra Hollywood-skiltet. Det er det her eller intet. Men gudskelov er jeg blevet kontaktet af den største asiatiske clob-promoter, der vil sætte en tour op for mig derovre, siger hun.

Hun har ingen planer om at vende hjem til Danmark igen.

 

- Der er bare større til loftet herovre, så jeg bliver boende her. Det er her, jeg hører til. I Danmark må man ikke drømme for stort og der var da også mange, der sagde til mig, at det aldrig ville gå herovre. Nu ringer de og beder mig om hjælp, siger hun med et smil.

Hun har fået en amerikansk kæreste, hvis far var manden bag hittet til Ghostbuster-filmen.

 

- Han er ved at sætte et studie op, som jeg kan bruge alt det, jeg har lyst til. Og så hjælper han mig med at vurdere, om mit materiale er godt nok, siger Victoriah Bech.

 

Hun har ofte fået at vide, at hun burde have noget at falde tilbage på, hvis ikke det går med musikken.

- Men showbiz er min verden og Britney Spears er jo heller ikke pædagog. Man siger jo heller ikke det samme til folk, der læser på universitetet. Hvorfor?, spørger hun.

Du kan se Victoriahs frække musikvideo her.

Du finder hendes blog her.