Mike Tyson chokeret over Chili Klaus

Det danske internetfænomen, der udfordrer kendisser til stærk chilispisning, er nået hele vejen til boksebøffen

Lidelsesfæller Sean Evans og Chili Klaus.
Lidelsesfæller Sean Evans og Chili Klaus.

Jette Torp og Chili-Klaus. (Privatfoto). Danske kendte Chili-Klaus og Jette Torp skal skilles

En chili kan slå selv de stærkeste omkuld, har flere celebre mænd erfaret.

Internetfænomenet Claus Pilgaard, der optræder under navnet Chili Klaus, er blevet danmarkskendt for at invitere kendte mænd ind at smage på sindssyge stærke chilier, der boner helt ud på Scoville-skalaen.

Chili Klaus er nået helt ud over landets grænser, og tidligere i december var den hotte herre inviteret til USA for at besøge YouTube-kanalen 'First We Feast' for at prøve smagsløg med verdens stærkeste chili, Carolina Reaper, sammen med værten, Sean Evans.

Chili-Klaus, som vi kender ham - her i selskab med Søren Østergaards 'Smadremanden'.

Lidende kamphaner
Efter første bid står røgen nærmest ud af ørerne på de to kamphaner, mens de skærer ansigter med tårerne piblende ned ad kinderne og kæmper sig igennem den krasbørstige sag.

Videoen er gået viralt og er nået hele vejen ind i bokseringen til den pensionerede sværvægtsmester Mike Tyson, som har lagt chiliduellen ud på sin officielle Facebook-side.

- Hvad tænkte de på?, spørger den 49-årige boksebøf, som har delt videoen med sine over 4,8 millioner følgere på det sociale medie.

Sulten boksebøf
Om Tyson selv ville tage mod udfordringen eller lade sig knockoute med det samme, fortæller han ikke, men boksebøffen er kendt for at sætte tænderne i det meste. Under en kultkamp mod Evander Holyfield i 1997 bed den hårdføre herre i sin modstanders øre.

Se videoen, som har fået boksebøffens opmærksomhed her: