Annonce:
Annonce:

Mikkel Beha klar til nye eventyr: Derfor bliver Havana i havn

Sidst på sommeren sejler tv-værten og hans familie igen ud i verden. I månedsvis har de arbejdet på at gøre deres nye - gamle - skib klar til afgang

Mikkel Beha Erichsen drager nordpå på sit næste togt. Foto: TV2
Mikkel Beha Erichsen drager nordpå på sit næste togt. Foto: TV2
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Mikkel Beha Erichsen og hans familie kan trække oceaner af tv-seere til skærmen, når de sætter sejl og drager på eventyr i nogle af verdens mest eksotiske egne. Livet på Havana er blevet en sand seermagnet, men når familien Beha Erichsen i sensommeren stævner ud mod nye oplevelser, bliver det uden det kendte sejlskib.

Denne gang går turen nemlig nordpå, og det kræver motor og et stærkere og mere modstandsdygtigt skib end Havana. Derfor købte familien for nogle måneder siden det tidligere svensk søredningsskib Wallenberg, der er bygget til de strabadser, der venter i de arktiske farvande.

Mikkel Behas vilde opvækst: Særligt én ting ville han gerne have været foruden

Siden har 51-årige Mikkel Beha Erichsen og hans familie arbejdet på at gøre Wallenberg klar til afgang, som i første omgang var sat til omkring 1. juni.

Annonce:

Sådan ser familiens nye skib ud. Foto: Privat
Sådan ser familiens nye skib ud. Foto: Privat

- Men som det tit … altid … går, når man får skilt gamle skibe ad, tager det lige lidt ekstra tid. Vi fandt et par stålplader i bunden, der skulle skiftes, en skrueaksel der havde set bedre dage, og alle de andre 1000 ting. Planen er stadig, at vi senere på sommeren stikker mod nord, og forhåbentligt er sommeren lang endnu, skrev familien for 14 dage siden på deres hjemmeside.

Mikkel Beha: Sådan er vores aftale med TV2

Efter måneder på bedding skete det så torsdag. Wallenberg fik vand under kølen og mangler kun nogle få ugers arbejde for at være helt klar til afgang.

- Det er en stor dag, det er det hver gang man sætter et skib i vandet, og når det så ovenikøbet er et nyt, gammel skib, som Wallenberg, der har fået en ordentlig tur, så er det en stor dag, siger Mikkel Beha Erichsen til tv2.dk.

Wallenberg er noget større end Havana. Det har fire kahytter, så der er plads til hele familien inklusiv kærester - og kommende babyer.

Stor lykke i Beha-familien: - Det er helt fortrinligt dejligt

Det er da også meningen, at både Mikkel Beha Erichsen, hans kone, deres tre sønner og deres kærester skal med på turen.

Annonce:

- Om alle skal være med hele tiden, ved vi ikke endnu, men det er endnu et familieprojekt og endnu en familiebåd. Jeg glæder mig rigtig meget til at sejle i ukendt farvand, fordi der er så meget nyt, vi skal lære. Når man kommer derop, er der jo blandt andet pakis, som isflagerne danner, siger Mikkel Behan Erichsen.

Wallenberg har været på værft i Strandby i Nordjylland og første tur bliver en smuttur til København. Først senere på sommeren går turen nordpå.

Mikkel Beha køber ny båd: Vil udforske norden

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: