Millionindtægt: Stor succes for dansk reality-kendis

'Paradise Hotel'-deltageren Patrick Brylov og hans Sundt & Sjovt-medstifter kunne glæde sig over en millionindtægt i firmaets første leveår

Patrick Brylov og Michala Kjær har været forlovet siden slutningen af 2018. Foto: Jonas Olufson
Patrick Brylov og Michala Kjær har været forlovet siden slutningen af 2018. Foto: Jonas Olufson

Patrick Brylov blev et kendt ansigt, da han medvirkede i TV3-programmet 'Paradise Hotel' i 2015 og igen året efter, men siden er der sket meget i hans liv.

Tv-kendissen stiftede i slutningen af 2018 virksomheden Sundt & Sjovt sammen med Anton Fabricius. De ejer hver halvdelen af selskabet, hvor de sælger kostplaner og personlig træning. Og virksomhedens første år var et indbringende et.

Det viser det første regnskab, som løber fra 13. december 2018 til udgangen af 2019, der blev offentliggjort 28. april.

Christian Kjær om datterens bryllup: Jeg ved ikke, om vi bliver inviteret

Her fremgår det, at Sundt & Sjovt havde en bruttofortjeneste - indtægter fraregnet en række omkostninger til ting som varekøb og reklameudgifter - på 1.728.206 kroner.

En stor del af det er udbetalt som løn til virksomhedens tre ansatte - hvor Patrick Brylov og Anton Fabricius må formodes at være to af dem. 1.603.253 kroner bliver der udbetalt i løn, hvilket giver en gennemsnitlig månedsløn på 44.534, hvis de tre ansatte har fået lige meget. Det beløb skal der betales skat af.

På bundlinjen giver det et overskud på 73.284 kroner, hvor kun de 3284 får lov til at blive stående i firmaet. Resten bliver udbetalt som udbytte fra Sundt & Sjovt, hvor egenkapitalen nu lyder på 123.284 kroner.

Sammen med Stephanie Agger, der er virksomhedens tredje ansatte, udgav de i april 2020 bogen 'Sundt & Sjovt', der handler om, hvordan man taber sig.

Kæresten friede: Michala Kjær sagde ja

Forlovet med rigmandsdatter
Den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager driver desuden holdingselskabet Brylov Holding, som ejer hans halvdel af Sundt & Sjovt.

Her gav første regnskabsår et overskud på 25.892 efter skat. Patrick Brylov udbetaler 24.000 af dem i udbytte og lader de sidste penge stå i holdingselskabet, som har en egenkapital på 75.892 kroner.

Patrick Brylov blev i november 2018 forlovet med Michala Kjær, der er datter af Janni Spies og Christian Kjær. De to havde været kædet sammen hele 2018, men første i maj gjorde de forholdet officielt.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Patrick Brylov og kollegerne, men de er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.