Miss Global: Direktør ville have sex for sponsor-kroner

Den danske deltager i Miss-konkurrencen på Filippinerne udsat for slibrig herre i forsøg på at skaffe sig sponsorer

Irina Frost med slange. (Foto: Arne Mikkelsen. Make up: Karina Nordstrøm)
Irina Frost med slange. (Foto: Arne Mikkelsen. Make up: Karina Nordstrøm)

Det går tungt for 23-årige Irina Kirsanova Frost med at skaffe sponsorer til sin deltagelse i Miss Global-konkurrencen på Filippinerne til oktober.

Hun har i forvejen selv lånt godt 10.000 kroner, der dels sikrer hendes plads i konkurrencen, dels betaler det 14 dage lange ophold.

Men der er mange flere udgifter - som flybillet frem og tilbage, tøj til forskellige lejligheder, og så skal tænderne også gerne have en omgang, så hun kan få det bredest mulige tandpasta-smil.

Miss: Hjælp mig som sponsor

Det er disse udgifter, hun søger en sponsor til - og indtil videre har hun kun fået lovning på en blå bikini, som en kvinde fra Randers vil skræddersy til hende.

Hvordan kan du hjælpe?
Den ukrainsk-fødte deltager, der er opvokset i Danmark, troede ellers, at alt så lyserødt ud, da hun fik en henvendelse fra en direktør i et østjysk firma - Irina har navn og firma på ham - der tilbød at betale det hele, hvis de kunne finde en måde, hvorpå Irina kunne hjælpe hans firma.

Værdig dansk deltager. (Foto: Arne Mikkelsen. Make up: Karina Nordstrøm)
Værdig dansk deltager. (Foto: Arne Mikkelsen. Make up: Karina Nordstrøm)
 

- I starten sagde han, at jeg skulle være være med i en 'kampagne' for firmaet, men jeg måtte dog også godt tænke, hvordan jeg ellers kunne hjælpe. Han blev ved med at spørge om billeder med 'lidt mindre tøj'.

Slibrig person
- Jeg spurgte, hvorfor han var interesseret i dem, og han svarede, 'jamen, er det ikke fair at se, hvad man kaster penge efter'. Han spurgte, om jeg havde en grænse for, hvad jeg ville gør for at hjælpe. Jeg svarede, at grænsen gik ved at lave noget seksuelt.

- Jeg skulle så lave et budget, men han sprang så fra. Jeg er ret overbevist om, at det gjorde han, fordi jeg så klart afviste seksuelle ydelser, siger Irina.

- Lidt af en slibrig person?

- Ja, det må man nok sige.

Irina mangler troværdige sponsorer. (Foto: Arne Mikkelsen)
Irina mangler troværdige sponsorer. (Foto: Arne Mikkelsen)
 

Sympatisk herre
Irina har heldigvis også hørt fra en mere sympatisk herre - en 'ganske almindelig, arbejdende dansker' - der spurgte, om der var et sted, hvor 'normale' mennesker kunne erlægge et bidrag. Jeg fortalte ham om caremaker.dk, hvor jeg har en profil, og han var inde og lægge et lille beløb.

- Det var sødt af ham, men selvfølgelig langt fra nok.

Se caremaker.dk her

- Er du ved at være  nervøs for, om det kan lade sig gøre?

- Jeg begynder at være det. Nu har jeg som sagt sikret mig pladsen og opholdet, men jeg er ikke glad for at skulle forhøje mit lån til de andre ting, hvis ikke jeg får sponsorer ind over.

- Hvor meget har du brug for?

- I hvert fald 25.000 kroner.

Sponsor-emner kan også henvende sig på mail: innafrost28@gmail.com eller tlf: 42302801