Mistede livet i soloulykke: Jeg har talt med min afdøde mand

I går var det et år siden, at 'Hjem til gården'-deltageren Lars Jannick Jørgensen omkom i en soloulykke

Ditte Rosenbergs liv på et splitsekund forandret for altid 18. juli 2019, da hendes mand døde i en tragisk soloulykke. Foto: Anders Brohus
Ditte Rosenbergs liv på et splitsekund forandret for altid 18. juli 2019, da hendes mand døde i en tragisk soloulykke. Foto: Anders Brohus
Følg Danske kendte

Lars Jannick Jørgensen og Ditte Rosenberg fandt hinanden i TV2-programmet 'Hjem til gården'. Kærligheden voksede, og de blev hurtigt gift, men for et år siden mistede Lars livet i en soloulykke på Ringkøbingvej nord for Skjern.

- I tirsdags havde vi bryllupsdag, og i går var det årsdagen for ulykken, siger 26-årige Ditte Rosenberg til Ekstra Bladet.

- Så i denne her uge har jeg været enormt mærket af det. Følelserne har siddet mere uden på tøjet, end de plejer, det bringer bare minder frem. Der er mange, der har skrevet, og jeg har fået helt vildt mange blomster tilsendt.

'Hjem til gården' Dittes store sorg: Mistede sit livs kærlighed i tragisk soloulykke

Ditte Rosenberg savner sin mand, der blev 28 år, men hun er efterhånden nået til et punkt, hvor hun lykkes med at bruge sorgen aktivt, fortæller hun.

- Jeg mindes ham på en positiv måde, for det føler jeg, at jeg får mere ud af. Jeg prøver at være taknemmelig for, at jeg nåede at møde ham, den tid jeg fik sammen med ham og alle de ting, han har lært mig. Man kan vel kalde det at bære sorgen i kærlighed i stedet for at fokusere på alt det, jeg går glip af, fordi han ikke er her længere, siger hun og tilføjer:

- Men selvfølgelig gør det ondt.

Ditte Rosenberg og Lars Jannick Jørgensen blev gift, ganske kort tid efter at de havde mødt hinanden. Her ses de under deres vielse på Københavns Rådhus. Foto: Privat
Ditte Rosenberg og Lars Jannick Jørgensen blev gift, ganske kort tid efter at de havde mødt hinanden. Her ses de under deres vielse på Københavns Rådhus. Foto: Privat

Har været hos clairvoyant
TV2-kendissen hviler også i, at hun har haft kontakt med sin afdøde mand. Selvom hun var skeptisk fra start, valgte hun at tage til en clairvoyant, og detaljegraden gjorde, at Ditte ikke var i tvivl om, at det var hendes mand, der talte gennem mediet.

- Han sagde, gennem hende, at han ikke oplever tid på samme måde på den anden side. At det for ham føles, som om vi sås i går, og at vi ses igen i morgen. Selvom jeg var mega skeptisk inden, er jeg ikke i tvivl om, at han er på den anden side, og at jeg ser ham igen. Det var rørende og dejligt, fortæller hun.

TV2-kendis dræbt i tragisk ulykke: Nu sender konen rørende hilsen

I forbindelse med årsdagen for ulykken blev der offentliggjort en video, som Astrid Nordgaard står bag.

Få uger før Lars' død havde de optaget videoen til hans første musikudgivelse 'You're Better Off Without Me'. Sammen med Ditte blev den gjort færdig og offentliggjort på årsdagen.

- Det er 100 procent for at ære ham, men det er også rart for os at have, det er et levende minde, og dem, der kender ham, kan virkelig mærke hans sjæl igennem det, siger Ditte Rosenberg.

Hun fortæller, at hun snart skal udleve en drøm. I efteråret - få måneder efter Lars' død - blev hun færdiguddannet sex- og parterapeut. Efter sommerferien åbner hun sin egen klinik, ligesom hun er begyndt at holde foredrag.

- Jeg er startet op med hende den clairvoyante, hvor vi tager rundt og laver foredrag omkring, hvordan man kan trække noget positivt ud af en sorgproces og vise en alternativ måde at arbejde med sorg, forklarer Ditte Rosenberg.

Sådan mødte de hinanden

Ditte Rosenberg og Lars Jannick Jørgensen mødte hinanden under optagelserne til 'Hjem til gården', hvor de hurtigt fik et godt øje til hinanden og blev hinandens fortrolige.

Da Ditte var hjemvendt fra gården igen, valgte hun at bryde sin forlovelse med sin daværende kæreste, og Lars og Ditte begyndte at ses.

Lars boede i en lejlighed i Høje Taastrup på Sjælland, og Ditte havde en gård i Givskud i Midtjylland.

Men kærligheden var så intens, at Lars valgte at flytte til Jelling, hvor parret købte et hus sammen, som de begyndte at totaltrenovere. Kun et par måneder efter blev de gift.

Jeg vil sige, at det gik ret hurtigt, og sådan har det hele tiden været med Lars og mig. Det har været en meget intens og stormende forelskelse. Jeg har ikke oplevet noget lignende før, og selvom vi også havde nedture, var vi sikre på, at vi skulle være sammen. Det blomstrede bare med lynets hast, efter vi kom hjem fra gården, har Ditte Rosenberg tidligere forklaret.

- Jeg faldt især for Lars' humor. Han tager ikke alting så højtideligt, og det kunne jeg godt lide ved Lars. Han havde enormt skæv humor, og jeg har egentlig altid været meget tiltrukket af folk, der ikke minder om mig. Han er - eller var - meget sådan en bydreng. Jeg synes, at han var meget smart i en fart, men alligevel fangede han mig.

Selvom bølgerne kunne gå højt mellem de to, var de aldrig i tvivl om, at de ville hinanden.

- Kærligheden til hinanden var der altid - også selvom vi var møghamrende uvenner. Det er som om, at jo vildere kærligheden er, jo større er konflikterne også. Så der var store udsving. Når vi elskede hinanden, så elskede vi VIRKELIG meget hinanden, og så var vi VIRKELIG også uvenner, sagde hun og fortsatte:

- Vi havde mange inderlige og dybe snakke, og vi kendte virkelig hinanden på godt og ondt. Vi lærte hinanden at kende rigtig godt, rigtig hurtigt, fordi vi var så intenst sammen i 'Hjem til gården'. Det var jo mit livs kærlighed på to år. Det var helt vildt. Jeg har ikke oplevet noget lignende. Det var helt fantastisk. Han sagde altid: 'Jeg elsker dig. Altid - også når jeg hader dig'. Det var jeg aldrig i tvivl om.

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde