Mode-rigmand sælger strandvejspalæ: Kræver enormt millionbeløb

Man skal have den store pengepung frem, hvis man vil have fat i Jens Birger Christensens bolig

Jens Birger Christensens hybel koster 42 millioner kroner. Foto: Claus Borg & Partner
Jens Birger Christensens hybel koster 42 millioner kroner. Foto: Claus Borg & Partner

Store prisskilte er næppe fremmed land for rigmanden Jens Birger Christensen – hvis efternavn afslører tilhørsforholdet til en af Danmarks helt store familiedynastier inden for mode.

Normalt er det eksklusive pelse og high fashion, der langes over disken, men nu skal bestyrelsesformanden i familieforetagendet altså til at prøve kræfter med en noget anden genre: boligen.

Jens Birger Christensen har nemlig netop sat sit store palæ på Strandvejen i Taarbæk lige nord for København til salg. For den næsten 260 kvadratmeter store villa skal der betales intet mindre end 42 millioner kroner.

Det oplyser boligsitet Boliga.dk.

Populært tv-program vender tilbage: Her er ændringerne

Adressen er til salg hos ejendomsmægler Søren Heilesen fra firmaet Claus Borg & Partner, og i salgsmaterialet beskriver de adressen som 'en perfekt livsstilsbolig for liebhaveren' med stor sitting hall, opholds- og spisestue og blandt andet også en masterafdeling på første sal med soveværelse, garderobeværelse og bad - og en wellness-afdeling med sauna i underetagen.

Egen badebro
Jens Birger Christensens villa ligger direkte ud til Øresund med egen badebro – og det har sandsynligvis fået nullerne til at rulle på salgsopstillingen.

Øresunds-beliggenheden trækker nemlig traditionelt landets højeste priser; de tre dyreste huse, der er solgt i løbet af de seneste ti år, ligger således alle tre ud til den eksklusive kyststrækning i henholdsvis Hellerup, Vedbæk og - som Birger Christensens villa – Taarbæk.

Dansk tv-kendis har fået vanvittig tatovering

Her blev en villa i 2016 solgt for 65 millioner kroner, hvilket gør den til landets tredjedyreste handel siden 2010. De to huse, der er solgt dyrere i samme periode, gik for henholdsvis 70,5 millioner i 2018 og 70 millioner i 2010.

Ifølge Boligas oplysninger er det godt 17 år på adressen, som Jens Birger Christensen nu skal til at tage afsked med. Af tinglysningen fremgår det nemlig, at han købte adressen i 2003 for 9,5 millioner kroner.

Se ejendommen her.

På røven: Nu jubler han