Morten Resen afslører fremtidsplaner: Det bliver noget med tips og tricks

Den tidligere vært på 'Go' Morgen Danmark' har så småt taget hul på en ny karriere

Hør Morten Resen fortælle, hvorfor han stopper som tv-vært.

Den 5. februar ringede Morten Resens vækkeur midt om natten for sidste gang. Efter ni år som morgenfrisk vært på 'Go' Morgen Danmark' takkede han af og sagde farvel. Nu skulle han sove længe, hygge sig med sine unger - og finde ud af, hvad fremtiden skulle bringe sådan rent arbejdsmæssigt.

Morten Resen trækker stikket til vækkeuret og vil bruge mere tid på sin familie. (Foto: Polfoto) Danske kendte Derfor stopper Morten Resen på 'Go' Morgen Danmark'

- Det er lige på grænsen mellem at være en fed beslutning og virkelig virkelig dumt, sagde han den gang til Ekstra Bladet.

Nu har Morten Resen så haft knapt to måneder til at tænke sig om, og i dag er han klar til at løfte en lille smule af sløret for, hvad han skal bruge tiden på.

'Rigtig mange betænksomme mennesker har spurgt, hvad jeg egentlig laver - og om jeg overhovedet får noget at spise? Jeg laver... rigtig meget - og holder pt. stabil vægtkurve.

Bl.a. arbejder jeg på et lille fritidsprojekt. En kommende start-up podcast. Den bliver hverken P3, P4 eller P5-agtig. Den bliver nok ret nørdet og upoleret. Og kommer (forhåbentlig) til at indeholde en masse gode råd, tips, tricks og do's and dont’s til dig, der arbejder med start-ups, WordPress, Facebook-annoncering, SEO m.m.

Jeg ved faktisk ikke så meget endnu, for hvad indholdet mere præcist skal være, det skal du være med til at bestemme. Har du lyst, kan du skrive dig op og få besked, når første afsnit lander. Det er på mortenresen.dk, skriver han på sine Facebook-profil.

Danske kendte Morten Resen om tv-stop: Det er sgu da rebelsk

Ud over sit nyt projekt har Morten Resen også et par foredrag i støbeskeen. Dem skal han holde sammen med Lola Jensen, som seere af 'Go' Morgen Danmark' kender som hende med alle de gode råd om, hvordan man skal opdrage sine børn.

'Hjælp! Vi har fået børn' hedder Morten Resen og Lola Jensens foredrag, der kan opleves første gang i maj.