Nanna Rossen på pris-kurs: Polstret med puder

Den buttede ’Tracy’-rolle i Tivoli kaster en Talent-Reumert af sig

Nanna Rossen bliver stor hæder og 35.000 kr rigere på søndag i Operaen. Foto: Tivoli
Nanna Rossen bliver stor hæder og 35.000 kr rigere på søndag i Operaen. Foto: Tivoli

Vinterens umådeligt populære musical fra Tivoli, ’Hairspray’ med blandt andre Silas Holst, Lene Nystrøm og Martin Brygmann i nogle af de store roller, fik en kun 19-årig autodidakt og ukendt Nanna Rossen i den altoverskyggende hovedrolle, som den tykke pige Tracy, der synger sig ind i alles hjerter og scorer prinsen på den hvide hest. Denne roller giver hende nu Reumerts Talentpris, som uddeles d. 12. juni.

Nanna Rossen og Silas Holst i kostumerne til 'Hairspray', hvor de spiller Tracy Turnblad og Corny Collins. Foto: Polfoto
Nanna Rossen og Silas Holst i kostumerne til 'Hairspray', hvor de spiller Tracy Turnblad og Corny Collins. Foto: Polfoto
 

Ukendte Nanna Rossen spiller  Tracy Turnblad i musicalen 'Hairspray'. (Foto: Mikloas Szabo) Div. anmeldelser Anmeldelse af 'Hairspray': En stjerne er født

Det unge stortalent, som i øvrigt er i familie med musical-ikonet Stig Rossen, blev valgt til rollen som Tracy på grund af sine frodige former, men som hun siger:

 - Selv om jeg bestemt ikke er et siv, var jeg faktisk ikke stor nok.

I ’Hairspray’ kan Tracy ikke få lov til at stille op i et populært tv-program, fordi hun ikke ligner et siv.

Tracy aka Nanna Rossen havde publikum i sin hule hånd, når hun sang i 'Hairspray'. Foto: Miklos Szabo
Tracy aka Nanna Rossen havde publikum i sin hule hånd, når hun sang i 'Hairspray'. Foto: Miklos Szabo
 

Tracy aka Nanna Rossen lader ikke overvægten tynge sig. Footo: Miklos Szabo Event & Kultur Hairspray hylder den tykke pige

- Selv om jeg bestemt ikke er lille, mente man ikke, at jeg var rund nok til at være Tracy, så jeg blev polstret med puder for - så at sige - at fylde rollen ud, griner Nanna og tilføjer, at folk ikke skal tro, at hun er helt så buttet, som hun fremstår på scenen.

Ikke overraskende er Nanna lykkelig for sin talentpris, og skulderklappet skal bruges til at arbejde videre med musicalgenren.

- Jeg er blevet optaget på Musical-akademiet i Fredericia, så her vil jeg tilbringe de kommende tre år og suge al den lærdom til mig, jeg kan rumme. For mig er alt dette en drøm, der er gået i opfyldelse. Lige siden jeg begyndte i Eventyrteatret har jeg håbet på en mulighed som denne, siger hun, der i øvrigt kun var ti, da hun medvirkede i sin første musical.

 

Nanna Rossen er klar til jobbet som musicalstjerne i 'Hairspray'. Foto: PR Event & Kultur Se Tivolis nye 'Hairspray'-stjerne

Nanna blev student sidste sommer og holdt sabbat-år, indtil hun begyndte på 'Hairspray’. Men til efteråret går drømmeuddannelsen for alvor i gang for Taastrup-pigen.

Navnefællesskabet med vores danske musicalkonge, Stig Rossen, er ikke en tilfældigt. Hun er hans grandkusine. Men sangen som sådan har hun ikke dyrket med ham, men med broren i hjemmet i den københavnske forstad.

Nanna måtte i øvrigt en tur på Google, da hun blev ringet op om prisen i begyndelsen af maj. For selv om hun kendte til Reumert-begrebet, så havde hun ikke hørt om talentprisen, og det har nok heller ikke virket direkte generende, at der følger en check på 35.000 kr med hæderen.