Natklub-krig: Casper Christensen frygter ikke Remee

Den kendte entertainer og forretningsmand har så stor succes med Sunday, at åbningen af Remees nye klub Arch ikke skræmmer ham

Casper Christensen frygter ikke, at hans natklub Sunday vil miste kunder, når Remee åbner sin nye natklub Arch. (Foto: Anthon Unger)
Casper Christensen frygter ikke, at hans natklub Sunday vil miste kunder, når Remee åbner sin nye natklub Arch. (Foto: Anthon Unger)

Casper Christensen har stor succes med sin natklub Sunday, som hver weekend får festglade unge mennesker til at stile mod indre København, når de har brug for at slukke tørsten i en god omgang alkohol.

Nu bliver konkurrencen dog skærpet en del, for i aften slår Remee dørene op for sin nye natklub, Arch.

- Jeg ønsker Remee velkommen tilbage. Jeg var ked af, det gik så skidt sidst. Det er altid pisse ubehageligt, når sådan noget sker, for vi vil jo gerne have et godt natteliv i København, og der mangler lidt et alternativ til Sunday, så vi hilser det velkommen her i klubben. Vi glæder os til at komme ind og se det.

Sådan siger Casper Christensen om konkurrenten, der tidligere havde stor succes i nattelivet med natklubben Zen, som dog ente med at lukke dørene på grund af en 'uhomogen' partnergruppe.

- Det er et projekt, jeg har arbejdet på non stop i de sidste seks måneder, siger Remee om klubben.  (Foto: Tariq Mikkel Khan) Danske kendte Nu sker det: Remees klub åbner i aften

På trods af at Remees nye eksklusive natklub højst sandsynligt vil trække samme type klientel som Casper Christensens natklub, er den kendte entertainer og forretningsmand ikke bange for at miste 'kunder'.

- Nej, det er vi sådan set ikke. Vi er i en ret god situation lige nu, hvor vi faktisk må afvise folk, fordi der ikke er så mange alternativer til den gruppe mennesker, vi henvender os til begge to. Så jeg tror, der er plads til begge klubber.

- Jeg glæder mig i hvert fald selv til at se den. Det er rart, når der sker noget nyt i København, så det bliver spændende.

- Man kan jo altid være bagklog. Det helt simple er, at enten skulle man have lavet et mindre ambitiøst projekt, eller også skulle man have sat en anden åbningsdato, så længere er den jo ikke, siger Remee til Ekstra Bladet. (Foto: Mogens Flindt) Underholdning Remee om kæmpe natklub-kiks: - Det var ikke lige efter bogen

Det var meningen, at Remees natklub skulle være åbnet i sidste uge, men blot to timer før åbningen måtte X Factor-dommeren sande, at stedet ikke var klar til gæster.

- Det er ikke første gang, man har oplevet, at håndværkerne siger, at de er færdig på en bestemt dag, og så er de det ikke alligevel. Det tror jeg, vi alle sammen har prøvet. Problemet her er jo bare, at det går ud over en hel masse mennesker, der har glædet sig til en sjov aften. Det er synd for ham, siger Casper Christensen om Remees åbnings-koks.

- Hvis man skal sige noget positivt om det, så er det, at mange af dem jo så kom ned på Sunday i stedet, og det er vi jo glade for. Så det var pænt af Remee at sende dem derned, det skal han da have tak for, siger komikeren.

(Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Remee tvunget til at droppe åbning af ny klub: - Jeg er så ked af det

Casper Christensen kan glæde sig over en formue på 25 millioner kroner i hans holdingselskab. (Foto: Anthon Unger) Underholdning Casper C i nyt finanseventyr: Her er alle hans forretninger