Nervøs Karsten Ree til kræft-tjek

Rigmanden har torsdag været til sit halvårlige tjek på Herlev Hospital

Karsten Ree er lettet efter dagens besøg på Herlev Hospital. Foto: Jonas Olufson
Karsten Ree er lettet efter dagens besøg på Herlev Hospital. Foto: Jonas Olufson

I foråret 2015 fik Karsten Ree konstateret kræft i blæren. En total chokerende meddelelse for rigmanden, der dagen efter giftede sig med den tidligere Oddset-babe Janni.

Karsten Ree og Janni lyngift på rådhus

Ree har været meget åben om sin sygdom og har blandt andet fortalt, at han selv har betalt for behandling i USA, og at han har fået foretaget skylninger af sin blære her i Danmark.

Janni: Ree skal behandles i udlandet

Torsdag skulle 72-årige Ree til sit halvårlige tjek af blæren på Herlev Hospital, og han var ikke helt sig selv inden, han skulle undersøges og have lægernes dom, fortæller Janni Ree til Ekstra Bladet.

- Han var nervøs. Men det tror jeg nu alle, der har haft kræft, er. Han gik nærmest lidt ind i sig selv og blev stille og lidt småsur, og så har han sovet dårligt i nat, siger hun.

Heldigvis var der gode nyheder til Karsten og Janni Ree.

- Alt så fint ud. Faktisk så fint, at han først skal komme til tjek igen om otte måneder. Det er virkelig dejligt, siger en tydeligt lettet Janni Ree.

Karsten Ree er startet i kræftbehandling: - Han er ved godt mod

Trods de gode nyheder, så skal parret ikke fejre det i aften.

- Jeg tror, at Karsten er træt, så det bliver noget med en god middag herhjemme. Og så skal han jo være frisk til retssagen i morgen, siger Janni Ree med henvisning til den sag, der for tiden kører, hvor to betjente fra Nordsjællands Politi er tiltalt for at have modtaget bestikkelse af Ree i form af en rejse til Afrika.

Janni Ree efter Karstens hofteoperation: 'Det er slemt'

Ud over frygten for at kræften var vendt tilbage, så døjer Karsten Ree med smerter i sin skulder efter en operation. Og i maj måned fik han en ny hofte.

- Så han er lidt skrøbelig for tiden, konstaterer Janni Ree.

Janni Ree: Karsten har mange smerter