Nicklas Bendtner: Ingen champagne til mig

Søndag aften foregår på den røde løber i stedet for på grønsværen for fodboldspilleren Nicklas Bendtner.

(Foto: Anthon Unger)
(Foto: Anthon Unger)

Spillerdragten fra fodboldklubben Wolfsburg er lagt på hylden, men kun for en enkelt aften. Søndag er Nicklas Bendtner nemlig på den røde løber til Robert Prisen 2016. Og selv om det er uvant terræn, tager han forberedelsen til festlighederne helt stille og roligt.

- Jeg bruger tyve minutter eller højst en halv time på at gøre mig klar, når jeg skal på den røde løber, forklarer 28-årige Nicklas Bendtner.

Ifølge fodboldspilleren selv er det i højere grad skuespillerindekæresten Julie Zangenberg, der spiller med i vampyrserien "Heartless", som skal have styr på lokkerne inden den store fejring af årets danske film og tv-serier.

- Julie bruger lang tid foran spejlet, mens jeg bare sidder og hygger mig. Nogle gange kan jeg også sagtens bare komme hjem en halv time inden, vi skal af sted, og så når jeg alligevel at blive klar, griner fodboldspilleren.

På trods af, at søndagen står i festens tegn, har Bendtner dog holdt sig ganske ædru inden turen til Tivoli Hotel i København, hvor prisuddelingen afholdes.

- Vi plejer at poppe en flaske champagne, men det er kun Julie og hendes stylist, der drikker det, siger Nicklas Bendtner, som til daglig er angriber i den tyske Bundesligaklub Wolfsburg.

Parret er inviteret med til Robert Prisen 2016 netop på grund af den tv-serie, der har rullet over skærmen siden 2014. I år har "Heartless" nemlig for første gang modtaget Robertnomineringer, herunder muligheden for at blive kåret som årets danske tv-serie.

- Julie gør det rigtig godt i serien. Jeg har set den, og jeg er virkelig stolt af hende, fortæller fodboldspilleren.

Kæresteparret bruger aftenen i selskab med danske skuespillere og branchefolk, men allerede til marts er det igen arbejdet, der kalder for skuespillerinden Julie Zangenberg.

- Nu skal hun jo snart til at lave musicalen "Hairspray" i Tivoli, og så får jeg ikke set så meget til hende, forklarer Nicklas Bendtner.