Nicolai Wammen skal giftes: 'Vi er meget lykkelige'

Politikeren friede til kæresten Karen Lund for 14 dage siden i rådhustårnet i Aarhus

Her ses Nicolai Wammen og Karen Lund kort tid efter, at han havde friet (Privatfoto).
Her ses Nicolai Wammen og Karen Lund kort tid efter, at han havde friet (Privatfoto).

Socialdemokraternes politiske ordfører, Nicolai Wammen, skal giftes med sin kæreste, Karen Lund, som han friede til i Aarhus for to uger siden. 

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

- Vi er meget lykkelige, og vi glæder os rigtig meget til at sige ja til hinanden, skriver Nicolai Wammen i en SMS til Ekstra Bladet.

Frieriet fandt sted i rådhustårnet i Aarhus, hvor politikeren faldt på knæ i 60 meters højde og med udsigt over byen.

Han har tidligere været borgmester i Aarhus i seks år, og det var nøje planlagt, at han skulle fri i rådhustårnet, fortæller den 45-årige politiker til Aarhus Stiftstidende:

- Jeg havde lagt den lille plan på forhånd og taget rådhusvagterne i ed, så vi kunne komme op i tårnet. Vi var på en almindelig slentretur i Aarhus, da jeg spurgte Karen, om vi ikke skulle en tur op i rådhustårnet for at nyde den smukke udsigt ud over byen. Da vi kiggede ud over hele Aarhus, friede jeg, siger han til avisen og fortæller, at Karen Lund sagde ja med det samme. 

S i hårdt angreb på Løkke: Historisk svag statsminister

Kirkebryllup i Aarhus
Brylluppet skal finde sted i Aarhus Domkirke i pinsen - noget parret, som har kendt hinanden i tre år, hurtigt blev enige om.

- Så da vi kom ud fra rådhuset, gik vi ned til domkirken for at opleve, hvad der venter os. Vi tænkte mange tanker om vores bryllup, var vist helt væk i hinanden, så hvis vi glemte at hilse på nogen på Strøget, vil vi gerne sige undskyld. Men vi var i vores egen lykkelige verden, siger Nicolai Wammen til Aarhus Stiftstidende.

Karen Lund arbejder i Dansk Sygeplejeråds kommunikationsafdeling i København.